Cabra Padel Bat Test (2023)

Det bedste udstyr fra Cabra Padel

Hos Padelbattet.dk har vi været i padelcentret, for at udforske det fremadstormende padel brand Cabra. Vi har prøvet flere udvalg af padel bat fra Cabra’s padel serie. Ketcherspecialisten har sørget for at vi har kunne tage battene med på banen til en intens omgang padel for at vurdere, hvad det nye mærke kan levere.

Baseret på feedback fra spillere på forskellige niveauer, har vi samlet vores anbefalinger til dig og kommet med nedenstående bud på de bedste padel bat fra brandet Cabra. Læs med vi er i hvert fald meget imponeret! 

Bedste Cabra Padel Bat - Bedst I Test

PRIS – 899 kr

Er du på jagt efter et padel bat, der både er funktionelt og yderst stilfuldt? Så er Cabra Pro Master 2022 et rigtig godt bud, på dit næste bat! Med et af markedets fedeste design ifølge os på Padelbattet.dk,
vil du skille dig ud på banen og imponere dine modstandere. Men Pro Master 2022 er ikke kun et godt udseende – det er også et padel bat med en fantastisk kontrol og præcision. Med sin ru overflade og runde hovedform vil du få det ultimative greb og kontrollere hver bold med lethed. Pro Master 2022 vejer 360 gram, hvilket giver en god balance mellem kraft og kontrol. Dette padel bat er derfor perfekt til dig, der ønsker at tage dit spil til det næste niveau. 

PRIS – 1.749 kr

Skil dig ud på banen med dette fantastiske padel bat fra Cabra!
Med en rund hovedform og en ru overflade, får du en ultimativ følelse af kontrol i padel arenaen. Dette kontrol bat har en normal stivhed, og er perfekt til dig, der ønsker mere præcision i deres spillestil. Kernen er Cabras egen Intellicore teknologi, som består af flere lag med forskellig densitet, der sammen skaber de perfekte vinderslag. Overfladen er udstyret med Cabras sandpapirstruktur, Raw Grip, som giver dig et ekstremt godt greb og kontrol på bolden. Alt i alt er dette et padel bat i topklasse, der passer perfekt til spilleren, som ønsker et bat der kan hjælpe med at optimere på præcise og kontrolleret padel slag. Vælg Cabra Pro Ghost og tag kontrollen på banen!

PRIS – 699 kr

Cabra Spider er det perfekte valg for dig der ønsker et lækkert kontrol bat. Battet er designet med en ru overfladestruktur og en rund hovedform, der giver dig en ideel følelse og masser af kontrol på padel banen. Med en hård og ekstra stivhed er battet perfekt til dig, der ønsker en mere defensiv spillestil. Rammen og overfladen er begge lavet af kulfiber, hvilket gør dette bat yderst holdbart og kan klare lidt af hvert i padel arenaen. Kernen er en Black Eva, som sammen med den runde form giver dig en fantastisk spilleoplevelse både offensivt og defensivt. Uanset om du er en erfaren spiller eller en nybegynder, vil Cabra Spider give dig den ultimative kontrol på banen. Vælg Cabra Spider og opgrader dit spil på banen.

PRIS – 2.499 kr

Er du på udkig efter et padel bat i den allerhøjeste top elite?
Så er Cabra Virtuoso et godt valg for dig! Dette high end kontrol bat har en rund hovedform og en hård stivhed, som hjælper dig til ekstra kontrol på padel banen. Battets overfladestruktur er lavet af det stærke og elastiske materiale Kelvar, som hjælper til et perfekt padel slag hver gang. Overfladen er udstyret med Cabras Frost Grip, som giver mere greb i bolden og en ultimativ kontrol følelse på banen. Virtuoso er derfor det perfekte valg for tekniske padel spillere, der spiller på et højt niveau, der samtidig ønsker en fantastisk spiloplevelse. Med Virtuoso får du både kraft og præcision i et eksklusivt padel bat! 

PRIS – 449 kr

Med Cabra Active Explorer 2022 får du et kvalitet padel bat, der henvender sig til den nye padel spiller, der stadig ønsker god kontrol og mere præcision i sit spil. Battet har en rund hovedform, en glat overfladestruktur og er et bat der er utrolig let at spille med. Battets bløde stivhed gør den tilgivende i både det offensive og defensive spil. Active Explorer er derfor et godt førstegangs bat, der giver dig en god oplevelse på padel banen. Så hvis dette er noget du søger i dit næste padel bat, så vil vi helt klart anbefale Cabra Active Explorer 2022.

Om Cabra Padel

Cabra Padel Serier


CABRA PREMIUM LINE:

Cabra Premium Line tilbyder topmodeller fra Cabra, som er udstyret med en række avancerede teknologier. Der er to forskellige modeller at vælge imellem: den stilfulde Premium Virtuoso eller den eksklusive Premium Wizard. Disse modeller henvender sig til padelspillere, der søger det bedste udstyr og stiller høje krav til deres padelketchere.

Cabra Premium Virtuoso er en high-end padlebat med en overflade i Kelvar, som er stærk og samtidig elastisk. Overfladen har en flot grøn farve, og Virtuoso har også Cabras Intellicore, som er en flerlags kerne. Underlaget er udstyret med Cabras Frost Grip, som giver struktur på slagfladen og et bedre boldtræf.

Cabra Premium Wizard er fremstillet af kulfibermateriale med 12K og har et hårdt underlag, som giver masser af power til aggressiv spil. Det runde stel og den multilayer kerne giver en fantastisk flot specifikation. Cabra Premium Wizard har også Intellicore og begge Cabras forskellige strukturer Raw Grip og Frost Grip.


CABRA PRO LINE:

CABRA PRO LINE er en serie af fire padelketchere fra Cabra, som vi hos Ketcherpecialisten synes er rigtig gode og sjove at spille med. Du kan vælge mellem Pro Master, Pro Master W, Pro Ghost og Pro Predator. Alle fire modeller har flere avancerede teknologier, som kan hjælpe med at forbedre dit spil på padlebanen. Pro Master er lavet af 3K Silver med Intellicore, Raw Grip og Frost Grip. Pro Master W har en iøjnefaldende 3K overflade, Intellicore, Raw Grip, Frost Grip og er lettere i vægt end Pro Master. Pro Ghost er udstyret med 3K Silver, Intellicore og Raw Grip, mens Pro Predator har 3K, Intellicore og Frost Grip.


CABRA PRESTIGE LINE:

Prestige Line er en interessant serie af padelketchere, der er velegnede til en bred vifte af spillere og tilbydes i fire forskellige modeller. Du kan vælge mellem Prestige Energy, Prestige Spark Air, Prestige Spider og Prestige Addict. Hvis du ønsker at lære mere om disse produkter, kan du læse om de specifikke funktioner i Prestige og Active.


CABRA ACTIVE LINE:
Denne serie af padelketchere er perfekt til begyndere og motionister, som ønsker en let og funktionel padelketcher. Disse modeller har et stilfuldt design og kan hjælpe dig med at udvikle dit spil. Du kan vælge mellem Active Genesis, Active Epic, Active Grace W og Active Explorer.

Cabra Padel

C

Cabra Padel er et nyt og spændende skandinavisk padelmærke, der arbejder tæt sammen med et stort internationalt netværk af spillere, designere og udviklere. Cabra har en vision om at tilbyde padelspillere produkter af høj kvalitet, hvor der ikke bliver gået på kompromis med noget – fra materialerne til følelsen og oplevelsen af produktet.

Cabra anvender kun materialer af den højeste kvalitet, der ikke kun giver dig en fordel på banen, men også sikrer en lang levetid af dit padel udstyr.

Ketcherspecialisten er Cabras primære salgskanal i norden. Du kan finde alt udstyr fra padel der: 

Padel udstyr fra Cabra Padel

Kombinér Med Andet Cabra Padel Udstyr

PRIS – 279 kr

Ønsker du at forbedre dit spil på padel banen? Så er Cabras overgrip det helt rigtige valg! Grippet er designet specielt med padel spillere i tankerne, og giver dig derfor den perfekte balance mellem klæbende og absorberende egenskaber. Med en tykkelse på 0,6 mm og en længde på 1050 mm, kan du stole på, at du vil have en pålidelig greb og kontrol over dit padel bat. Denne 12-pak sikrer, at du altid har en reserve liggende til enhver lejlighed. Så glem alt om svedige hænder, og oplev Cabras overgrip, som vil tage dit spil til næste niveau og et sted du ikke skal gå på kompromis! 

PRIS – 69 kr

Oplev en fantastisk spiloplevelse med Cabra high-end padel bolde! Boldene er fremstillet med det ideele materialevalg. Der gør dem til medium hårde bolde, velegnet til en bred vifte af spillere og er særligt egnet til dig, der nyder det hurtige spil på banen. Cabras bold er endnu mere livlig og hurtigere end andre på markedet, herunder også deres anden model Cabra Padel ProX. Kigger du derfor efter en hurtig bold, med en imponerende holdbarhed og bevarer sin hårdhed og integritet i længere tid end mange andre konkurrerende boldmodeller. Så prøv den nu og oplev forskellen!

PRIS – 649 kr

Få plads til alt dit padel udstyr, i god stil med Cabra’s fantastiske padel taske! Med gode store rum og plads til eksempelvis padel sko, vil du have alt hvad du behøver lige ved hånden. Det elegante og diskrete design vil ikke vække for meget opsigt, mens dens praktiske rygsæk funktion giver dig friheden til at bære dit udstyr med lethed. Gør dig klar til at tackle banen med stil, med en padel taske fra det fede padel brand – Cabra. Tasken er i den dyre ende rent pris mæsigt, men vil du have topkvalitet og ikke gå på kompromis, så er dette et rigtig godt valg!

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål - Cabra Padel

Hvilket Cabra Padel Bat skal jeg vælge?

Når du skal vælge padel bat, er der en række faktorer du skal skrive dig bag øret. Dette gælder også for Cabra padel bat. Vi har været i centeret og teste diverse bat fra Cabra. Læs hvad vi fandt ud af i artiklen!