Bedste ZERV Padel bat

Zerv padel bat på bane

Er du på udkig efter et padel bat hvor du får utrolig meget for pengene, så er Zerv et ideelt padel mærke for dig.
Vi har kåret de bedste Zerv padel bat på markedet lige nu, og lavet en liste der gerne skulle gøre din jagt på det næste padel bat lettere.

ZERV Padel bat - Bedst I Test (2023)

PRIS – 649 kr

 ZERV Spyro Elite er et bat til dig der leder efter et power bat lavet i 12K carbon! Det diamantformede hoved og carbonmaterialet giver ekstra fart og power til dine slag, mens den ru overflade samt skummen sørger for en god kontrol og præcision. Med dette bat får du derfor både power og kontrol, så du kan spille med selvtillid og være sikker på at dine slag er præcise.

PRIS – 749 kr

Leder du efter et allround padel bat, der er utrolig let at spille med. Dette får du i ZERV Vectro Luxury Control. Dertil har padel battet store kvalitetter som eksempelvis. Anti absorption system, der dæmper støddene til albuen og dine håndled. Battet er inkorporeret med ru overflade, der gerne skulle give dig fænomenal kontrol og spin ydeevne. Ydermere er battet produceret i 18 carbon, du får altså med andre ord et fantastisk slidsstærkt bat. Du ikke behøves skiftet lige foreløbig. 

PRIS – 599 kr

Listens næste – bedste Zerv padel bat, er lavet med det stærke 3K Carbon Fiber materiale, som øger stabiliteten og holdbarheden i battet. Den unikke struktur i overfladen giver en god boldføling og præcision, samtidig med at Spin-X Control teknologien sikrer endnu bedre kontrol. Ydermere er battet et af de lettere. Med en vægt på kun 340-350g, er dette et letvægts bat, der giver dig ekstra fart i dine slag, samtidig med at det er nemt at håndtere gennem luften. Med andre ord er dette et rigtig godt køb, hvis du søger ovenstående kvaliteter. Du får utrolig meget bat for pengene!

PRIS – 275 kr

Har du børn som har fået interessen for padel eller som gerne vil prøve kræfter med den hurtigt voksende sportsgren? Så skal du læse med her. ZERV Hunter Kids er et padel bat der henvender sig til juniorspillere, som leder efter et godt allround padel bat. Battet vejer sølle 365 gram, der dermed gør det nemt for junior spillere at benytte. Battet er lige nu sat ned til 499 kroner, hvilket gør at du får utrolig meget ’value for money’. Kort opsummeret – er du på udkig efter et junior padel bat, som er begyndervenlig at benytte. Der ydermere har en god balance mellem kontrol og power, til en god pris og med et fedt design. Så er ZERV Hunter Kids battet du skal købe!

PRIS – 549 kr

ZERV Spyro Classic 2022 Zervs bedste bud på et godt power bat, finder du i ZERV Spyro Classic 2022. Battet er produceret i lækkert 100% carbon, der sikre battet en lang levetid. Overfladen på battet er produceret med den ru teknologi – rough surface control. Teknologien hjælper spillere med at give bolden mere spin og sikre bedre kontrol. Alt i alt et fantastisk power bat til prisen!

PRIS – 699 kr

Ved køb af ZERV Spyro Pro, får du super stilfuldt power padel bat. Battet er lavet af nogle af markedets bedste materialer, heriblandt 12K Carbon Fiber, som er et stærkt materiale. Battet har en standardvægt på 360-370 gram, hvilket giver battet både præcision og kraft. Battet er hovedtung, hvilket tilføjer en masse ekstra kraft. På trods af al den kraft du får, er der ikke gået på kompromis med kontrol og boldfølelsen. Du får altså et bat der kan flere ting i et super fedt design.

PRIS – 348 kr

Er du på udkig efter et nyt padel bat i et elegant design, som er perfekt til begynderen eller let øvet spilleren? Så er dette bat lige noget for dig! Battet giver dig den optimale kontrol og boldføling. Dertil er battet lavet i en rigtig god kvalitet, men til en super skarp pris. Battet giver en rigtig god bounce og et lækkert touch på bolden, så du kan spille med selvtillid og præcision. Gør dig klar til at tage dit spil til næste niveau med dette fantastiske padel bat. 

PRIS – 549 kr

Er du kvinde og på udkig efter det ideele padel bat. Så skal du læse godt med her. Battet ’Zerv Hunter Classic Woman’ er et perfekt bat til kvinden der ønsker et godt allround padel bat. Battet er gjort lettet, med en vægt på 350g som gerne skulle gøre det nemmere at føre gennem luften. Hunter Classic Woman er inkorporeret med en en ru overflade, der gerne skulle give bedre spin og kontrol muligheder. Battet er lige nu nedsat, vores vurdering er derfor – at ved køb af dette bat får du utrolig meget ’value for money’.

PRIS – 749 kr

Dette bat giver dig den perfekte kombination af power og kontrol, lavet med de bedste materialer! Her kan eksempelvis det eksklusive EVA Black skum og 18K Carbon nævnes. Er dette noget du leder efter, er dette noget du leder efter i et nyt bat – så er Hunter Luxury et både stærkt og holdbart valg.  Battet er inkorporeret med spin-X Control. Dette er en teknologi, der gør at du får du et bedre touch og bedre præcision. Med en vægt på 350-360g, er dette et let allround bat, der giver dig alle de egenskaber du har brug for for at tage dit spil til næste niveau.

PRIS – 399 kr

Dette padel bat er et fantastisk begynder- og kontrol padel bat fra ZERV. Battet har dens forcer i flere forskellige teknologier for at give en optimal ydeevne og spil oplevelse. Eksempelvis er rammen lavet af glasfiber og ydermere er overfladen også lavet med Pro 3K Glass Fiber. Dette giver battet en større elasticitet og også en rigtig god kontrol. Dette skulle gerne være med til at give et bedre touch på bolden for forbedre din boldkontrol. Dertil er battet utrolig let at spille, hvilket gør det ideelt for især ny begyndere.

Om Zerv Padel Bat

Med ZERV får du et dansk padel brand der producerer det meste udstyr indenfor padel, batminton,  squash og tennis. Stifterne bag selvskabet var i 2021 i løvens hule, hvor de fik de to investorer Jesper Buch og Jan Lehrmann med på vognen, da de hurtigt kunne se potentiale i virksomheden. Zervs slogang er ‘because you d’ZERV it! Dette er med til at understrege hvad du får når du køber et ZERV produkt. 

Med Køb af fx et padel bat får du nemlig utrolig meget value for money. Det vil altså sige priser hvor alle kan være med, men uden at gå på kompromis med den gode kvalitet. Derfor er ZERV et godt bud, især hvis du er ny i sporten og på udkig efter et klasse begynder / letøvet padel bat. 

Kombinér ZERV Padel Bat med andet udstyr

PRIS – 300 kr

Få en solid padel taske, produceret i høj kvalitet til en fair pris. Dette er hvad du får ved køb af Essence Classic padel tasken fra ZERV. Tasken har en flot blå farve med gule detaljer, og et separat rum til sko med ventilation for at undgå lugtende fodtøj. Dertil har tasken to rum til at opbevare dit padel tøj, padel bolde, håndklæder, tilbehør m.m.
Ydermere er der også en lynlås lomme på siden af tasken, hvor du kan opbevare mindre ejendele. Tasken kan bæres med de to justerbare ergonomiske skulderstropper, eller i håndtaget efter fjernelse af stropperne. En rigtig fed padel taske, til en rigtig fed pris!

PRIS – 45 kr

Når du allerede er i gang med at investere i et ZERV padel bat, kan du med fordel også kigge på deres padel bolde. ZERV producere og sælger nemlig de billigste padel bolde på markedet. Lige nu kan du få boldene til sølle 39 kroner for et padelrør med tre bolde i. Boldene henvender sig til alle type niveauer af padel spillere. Boldene har dog mindre fart end den ’normale’ padelbold, hvilket vil sige at den er mest ideel for nyere padelspillere, der ikke spiller i så høj fart i deres dueller endnu.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket Zerv Padel Bat skal jeg vælge? 

Hvilket Zerv Padel bat du skal vælge, kommer helt an på hvilken type padel spiller du ser dig selv som. Brandet tilbyder alt fra kontrol, power, allround bats. Tryk ind på artiklen og læs, hvilke bats vi anbefaler til hvilke spillertyper.

Er ZERV et dansk Padel mærke?

Brandet ZERV er et dansk produceret mærke, som tilbyder produkter indenfor det meste ketchersport. Indenfor Padel producerer de blandt andet bolde og bats. Klik ind og læs vores artikel – om de bedst produceret padel udstyr.