Starvie Padel Bat Test (2023)

Mand spiller med Starvie padel bat

Er du på udkig efter det bedste Starvie padelbat på markedet? Padelbattet.dk har gjort sig umage for at finde svaret til dig! Efter flere timer med padel, har vi udvalgt vores favoritter blandt power bats, kontrol bats og alle andre typer.

Men hvilke starvie padel bats har vundet vores hjerter? Få svaret ved at læse videre nedenfor, hvor vi har samlet en købsguide, beskrivelse og anmeldelse af de bedste Starvie padeltennis bats.

Starvie Padel Bat - Bedst I Test

Pris – 2.199 kr

Tag et kig på det bedste Starvie padel bat – en unik kombination af komfort, følelse og ydeevne. Starvie, som er et spansk kvalitetsbrand, har skabt det ultimative padel bat med en elastisk konstruktion, super komfort, ekstra spin-elementer og en perfekt balance. Du behøver ikke at frygte for battets holdbarhed, da det er designet til at kunne modtage knubs. Dertil er battet Ideelt for allround padel spillere, der søger komfort og ekstra kontrol. Tøv ikke med at købe, du vil ikke fortryde!

Pris – 2.849 Kr

Er du en erfaren padel spiller, der søger at opnå endnu større præcision i dit spil? Uden at på kompromis med god power – så tag et ekstra kig på Starvie Metheora Warrior 22. Denne opdaterede version af Starvies Metheora Warrior, har fået en kvalitetsrig overhaling og indeholder en række avancerede teknologier, der kan hjælpe med at hæve dit padel spil. Battet har en mønstret overflade, der giver dig mulighed for at sætte skru i bolden eller “slice” bolden med bedre præcision. anvendes af den professionelle WPT spiller Mati Díaz, så du kan være sikker på, at du får en kvalitetsrig oplevelse. Køb nu og fremtving misundelse hos dine modstandere!

Pris – 1.749 Kr

Starvie Raptor 22 er et bat der henvender sig til allround padel spilleren. Battet er designet i samarbejde med world padel tour spilleren
Franco Stupaczuk. Derfor har battet også en masse kvaliteter, som eksempelvis – lækker komfort, slidstærkt, Soft Density V30 EVA skum og en lækker balance mellem power og kontrol. Nå derfor nye højder i dit spil, med dette fantastiske padel bat fra Starvie. Køb det nu, og du vil ikke fortryde det! 

Pris – 1.270 Kr

Starvie Aquila Space Pro 2.0 23 er et padel bat der henvender sig godt til den aggressive padel spiller. Med et dråbeformet hoved og en god balance mellem kraft og kontrol, vil du opleve en mærkbar forbedring i dit padel spil. Overfladen er lavet af 3K Carbon, der sikrer en stærk holdbarhed for battet. Med Starvie’s teknologi “Extreme Spot”, bliver sweetspottet udvidet, hvilket gør det nemmere for dig at ramme bolden rent. Battet er derfor utrolig manøvrevenligt, og kan derfor benyttes af flere padel niveauer. Alt i alt et rigtig godt allround bat.

Pris – 749 Kr

Starvie Arcadia er et rundformet padel bat, der er ideel til padel spillere, der betegner sig selv som begynder / letøvet. Battets glasfiber materiale gør battet meget behagelig og overfører både kraft og kontrol i dine padel slag. Arcadia er et utrolig let padel bat at spille med, og derfor et rigtig godt bat hvis du er en nyere spiller, der vil vokse flere niveauer med et nyt bat. Så udover et yderst fedt design, får du også utrolig meget for pengene!

Pris – 1.649 Kr

Starvie Aquila Space Pro 2.0 23 er et padel bat der henvender sig godt til den aggressive padel spiller. Med et dråbeformet hoved og en god balance mellem kraft og kontrol, vil du opleve en mærkbar forbedring i dit padel spil. Overfladen er lavet af 3K Carbon, der sikrer en stærk holdbarhed for battet. Med Starvie’s teknologi “Extreme Spot”, bliver sweetspottet udvidet, hvilket gør det nemmere for dig at ramme bolden rent. Battet er derfor utrolig manøvrevenligt, og kan derfor benyttes af flere padel niveauer. Alt i alt et rigtig godt allround bat.

Om Starvie Padel

Starvie padel er et topkvalitets padel brand fra padel landet Spanien. Brandet har store ambitioner, og dette er kun blevet understreget endnu mere, efter brandet i start 2023 har annonceret et nyt langsigtet samarbejde med sko giganten ASICS. 

Asics har meldt at formålet med samarbejdet er at styrke deres padel del af virksomheden i Europa gennem gensidig støtte fra Starvie. Starvie anses allerede som et af verdens førende padel bat producenter, men med sammenlægningen går de nu efter at give den ultimative “top til tå” oplevelse for padel spillere. 

Det er derfor en rigtig god ide, at følge Starvie i fremtiden hvis man er padel entusiastist.  En af de helt store vindere i dette forrygende samarbejde er verdensranglistens nr. 5, Bea Gonzalez, og mændenes verdensranglistens nr. 17, Javier Garrido,, der skal udstyres med udstyr og lækkert fodtøj for brandet.

Kombinér det bedste Starvie padel bat - med andet udstyr

Pris – 699 Kr

Den ultimative padel oplevelse begynder med den nye Starvie Raptor Evolution padel taske! Med køb af Starvie Raptor Evolution padel taske, får du en unik kombination af spansk stil og praktisk brug – det bedste af begge verdener. Det store midter rum giver dig plads nok til alle dine ting, mens de to mindre rum foran er perfekte til dine personlige ejendele. Et rum i bagenden gør det nemt at opbevare hele dit padel bat, og i siden får du både et ekstra rum og et åbent rum til din drikkedunk. Men Raptor Evolution tasken er ikke kun praktisk, den er også bekvem og ser godt ud. De ergonomiske stopper og rygstykker gør det nemt at gå med, selv når tasken er fyldt op. Så hvad venter du på? Opgradér dit udstyr nu.

Padel bolde og det bedste starvie padel bat

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål - Starvie Padel Bat

Hvilket Starvie padel bat er det bedste? 

Hvilket starvie padel bat, der er bedst, afhænger af dit erfaringsniveau. Vi har kåret det bedste samt givet en række andre anbefalinger af Starvie padel bat. Læs dette og meget mere i artiklen.