Osaka Padel Bat Test

Flere Osaka padel bat

Kontrol, Power, allround. Osaka har et padel bat til en hver smag. I artikel kommer vi ind på netop disse Osaka padel bat typer og giver dig en guide til hvad du bør kigge efter i et godt padel bat.

Bedst I Test - Osaka Padel Bat (2023)

PRIS – 1.449 kr

Er du den defensive padel spiller og på udkig efter et lækker kontrol bat. Så er Osaka Vision Pro Control et rigtig godt bud på dit næste padel bat. Battet er produceret i et japansk slidstærkt materiale, der sikre at du ikke skal ud og have nyt bat lige foreløbigt. Vision Pro er inkorporeret med lækre teknologier, hvor sand surface eksempelvis kan fremhæves. Dette gør at overfladen på battet føles som sandpapir, hvilket gerne skulle optimere dine spin i dine slag. Kort opsummeret et fantastisk kontrol bat, til en fornuftig pris!

PRIS – 995 kr

Osaka Pro Tour Precision er et bat der er utrolig godt for din præcision, og derfor et godt bat hvis du ønsker mere kontrol i dine slag. Pro Tour Precision er ligesom Pro Tour Power lavet af carbon, hvilket gør battet utrolig slidstærkt. Dertil er battet inkorporeret med et helt nyt specieldesignet overflade mønster, der gerne skulle optimere din spin evne i dine slag, uden at gå på kompromis med kontrollen. Forstår du derfor at udnytte dette lækre bats kvalitetter, bliver du giftig at spille imod. Battet er af allerhøjeste kvalitet, og prisen er derfor også i den høje ende. Vil du dog have noget lækkert udstyr, så skal du købe dette fantastiske kontrol bat fra Osaka. 

PRIS – 1.149 kr

Vil du gerne have et bat med et stilrent design, og måske også et bat til en billigere pris? Så er Vision Control fra Osaka et rigtig godt bat.
Battet har en ideel balance mellem power og kontrol, samtidig med at det fås til en pris hvor de fleste mennesker kan være med. Battet er for letøvet til øvet padel spillere, og battet findes også i en power udgave, hvor det er poweren i dine slag som optimeres i stedet for kontrollen. Ens for begge bats er at overfladestrukturen er af ru form, dette med henblik på at kunne give ekstra spin i dine slag.

PRIS – 1.990 kr

Få den ultimative spilleoplevelse med Osaka’s nye letvægtsbat!
Med en rund hovedform og hoved let balance, giver dette bat dig enestående kontrol i dine slag.  Pro Tour Ltd Control er konstrueret med 3K vævet carbon og 18K Triaxial Carbon, som er et slidstærkt og holdbart materiale. Dertil er battet inkorporeret med Sand Surface teknologi, der giver ekstra bid i bolden og mulighed for mere spin. Vil du derfor opgradere dit spil, så tag et kig på Osaka Pro Tour ltd Control.

PRIS – 1.399 kr

Osaka er kendt for deres fokus på fede designs og høj kvalitet i deres padel bats. Dette har vi vist gang på gang, hvorfor de har så mange tilfredse kunder verden over. 2022 modellen Pro Tour LTD er derfor heller ingen undtagelse. Pro Tour LTD Tech er udstyret med aluminiumbelagt 3K Carbon, som giver ekstra beskyttelse mod stød og slag inde i buret. Ved køb af dette bat får du ikke uddelukkende et fedt design og et holdbart bat. Battet vil også være med til at øge poweren i dine slag. Et fantastisk bat, der kun findes i et begrænset antal!

PRIS – 2.999 kr

Opgrader dit spil med Osakas dråbeformet padel bat – Pro Tour Ltd Power. Battet er perfekt til den offensive spiller, der søger ekstra fart og ekstra power. Med en ru overflade og et højere sweetspot, får du bedre bold kontrol og mulighed for at smashe med ekstra kraft. Battet har en vægt på 345-360g, der giver det nemt at håndtere, mens den hovedtunge balance og Osaka Snap Foam kerne skal sikre ekstra fart og kontrol. Alt i alt er dette et super lækkert bat med masser af avancerede teknologier, der giver dig fordele på banen.

PRIS – 1.730 kr

Osaka Pro Tour Power Touch er et padel bat I et ekstremt fedt design, der er inkorporeret med en masse fede teknologier. Her kan eksempelvis Osaka Touch Foam nævnes, der er med til at give dette bat ekstra power og præcision. Ydermere er der en ru overflade med teknologien Sand Surface – der giver dig ekstra bid i bolden og en god boldføling. Alle disse kvaliteter får du i et utrolig fedt design!

PRIS – 1.449 kr

Osaka er lige nu et af padel sportens mest fremadstormende brands. Battene er kendetegnende ved deres deres fede design, men Osaka har især deres fokus i at optimere på teknologien og performance. Et af de allerbedste bat og næste eksemplar på listen er Osaka Vision Pro Power. Battene er produceret i 100% japanese vævet carbon, hvilket gerne skulle resultere i at battet har en enorm lang levetid. Battet er for den mere øvede padel spiller, som søger et bat som kan optimere power i sine slag. 

PRIS – 1.609 kr

Leder du efter det ideelle power padel bat, så skal du læse med her! Osaka Pro Tour Power er et af de førende power bats på padel markedet lige nu. Battet er lavet i en lækker kvalitet, hvor battet er produceret i 100% carbon i både ramme og face. Pro Tour Power, er for spilleren der søger et power bat, men som også gerne vil have god spin i sine slag. Battet er for de seriøse spillere, som har et vist niveau i det mere øvet. Kan du derfor sætte flueben ved disse ting, så bliver du måske den næste der giver dette fantastiske padel bat 5 stjerner!

PRIS – 649 kr

Udover at lave fantastiske padelbats til flere spillere fra padel eliten, producerer Osaka også rigtig gode padel bats til nybegyndere / letøvet. At købe et begynder bat er ikke en negativ ting, tværtimod. Som begynder får du mest ud af dine slag, hvis du også har købt et begynder bat fremfor et øvet padel bat. Battet Deshi fra Osaka, hjælper dig med at kontrollere dine slag bedre. Battet er igen i en god kvalitet, så du gerne skulle opleve at padel battet har en lang levetid. Osaka Deshi fås lige nu til sølle 595 kroner, hvilket gør det til et fantastisk køb for førstegangskøberen af et padel bat.

PRIS – 1.499 kr

Få den ultimative kombination af power og god boldføling med battet – Osaka Vision Aero Power. Battets dråbeformede hoved, hovedtunge balance og bløde kerne, er med alt sammen med til at give battet en lækker kombination af power og kontrol. Dertil er battet også inkorporeret med avancerede teknologi, der er indarbejdet i designet. Double-Stage Frame teknologien, kombineret med Carbon Fibre Frame skaber en utrolig holdbar og stabil rammekonstruktion, mens det super slidstærke og elastiske Glass Fibre Face med Sandy Surface belægning giver dig den ultimative bold- samt spin føling. Uanset om du er en let øvet eller motionist, vil du elske at spille med Osaka Vision Aero Power. Derfor en stor anbefaling!

Om Osaka

Osaka padel bats er ifølge eget udsagt, sat i verden for at give padelspillere ekstra kraft og mere kontrol. De har padel udstyr til alle niveauer og går efter at give slutforbrugeren den allerbedste service. Osaka er grundlagt i 2011, og har fået navnet grundet ejernes store kærlighed for den Japanske bys kultur og design. 

Brandets produkter har derfor også fundet inspiration rent designmæssigt i byens design. Osaka er et af de førende brands indenfor produktion af padel bats og helt klart et ekstra kig værd!

Kombinér Osaka Padel Bat Med Andre Produkter

P

PRIS – 699 kr

Hvis du ligesom så mange andre, har forelsket dig i padel brandet Osaka og derfor gerne vil have andet udstyr af samme brand. Så skal du læse med her. For hvis du har valgt at investere i et padel bat fra Osaka, hvorfor så ikke også have en taske hvor du eksempelvis kan opbevare dit bat til og fra kampe i centret? Ved køb af denne padel taske, får du et simpelt og stilrent design fra Osaka. Tasken er produceret i kvalitetsmaterialer, så du vil opleve en lang holdbarhed for tasken. Dertil har den en størrelse, så du kan transportere alt hvad du skal bruge! En smart og moderne taske uden der er gået på kompromis med funktionaliteten ift. Hvad tasken rent faktisk skal bruges til!

PRIS – 55 kr

Osakas bolde i denne 3-pakke er lavet af premium engelsk filt og top-kvalitets gummi for at sikre den optimale holdbarhed. Derudover har Osaka boldene, det ideelle tryk. Denne 3-pak af kvalitetsbolde er designet til at give dig langvarig ydeevne og en suveræn spiloplevelse. Boldene fås til en god pris, og kan bruges af flere padel niveauer.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål - Osaka Padel Bat

Hvilket Osaka Padel Bat Er Det Bedste?

Hvilket Osaka padel bat der er det bedste, er alt afhængig af hvad du søger i et bat. Vi har foreslået de bedste osaka padel bats til en hver spilletype. Klik ind og læs hvilket Osaka bat du bør fortrække.