HEAD Padel Bat Test

Mand med Head Padel bat

Træd ind en fascinerende verden af Head Padel Tennis bat med luksuriøse designs, innovative teknologier og høj kvalitet. Når du investerer i et Head Padel Bat, vil du opleve en helt ny verden inden for sporten.

Head har et bredt sortiment af padel bat til spillere på alle niveauer. Uanset om du er en begynder eller en øvet spiller. Kig nærmere på vores anbefalinger nedenfor! 

Head Padel Bat - Bedst I Test (2023)

PRIS – 899 kr

Battet Head Graphene Alpha Motion er et bat for spilleren, der ønsker et allround padel bat som er let at spille med. Du får altså en god balance mellem power og præcision, ved køb af Head Graphene 360+ alpha motion. Battet er til de mere rutineret spiller, der ønsker sig et top padel bat. Dertil er battet i et stilrent design, som vil gøre de fleste misundelige som ikke ejer dette fede bat. Et top bat for under 1000 kroner, et rigtig godt køb hvis du går efter mest muligt ‘value for money’.

PRIS – 2.095 kr

Med Head Extreme One træder vi ind i en ny æra af padel bats. Battet leveres med kun 1 hul i overfladen samt en banebrydende konstruktion af 12K carbon. Head Extreme One er for den offensive padel spiller, der gerne vil nå til nye højder med sit spil på banen. Battet har en totalvægt på kun 350 gram, hvilket gør du har en høj manøvredygtighed med dette bat. Battet ligger i den høje ende rent prismæssigt, men vil du ikke på ned på kvalitet er battet et must have. Kast dig ud i kampen med selvtillid og stil, hvorfor nøjes med mindre, når du kan have det bedste? Køb i dag og du vil ikke fortryde det!

PRIS – 1.499 kr

Head extreme elite er det ultimative valg for dig, der har padel niveauet let øvet og har en alsidig spillestil. Battet er udviklet i samarbejde med padel spilleren Arturo Coello og produceret med de fineste materialer, som giver dette bat dig en oplevelse, der går ud over dine forventninger. Extreme Elite er skabt til padel spillere, der ønsker et bat der kan tage deres spil til det næste niveau. Battet giver dig en god kombination af power og kontrol. Den bløde følelse, du får med dette bat, er en klasse for sig selv, og den skiller sig ud fra både Extreme Pro og Extreme Motion. Stor anbefaling skal derfor lyde til det elegante Head extreme elite!

PRIS – 1.149 kr

Listens næste bat er Head Graphene 360+ Alpha Pro. Ved køb af 360+ Alpha Motion. Får du et klasse padel bat, der henvender sig til kontrol spillere. Battet er utrolig let at benytte, grundet at battet er mindre stift end andre top padel bats. Udover disse færdigheder, får du samtidig et padel bat med et elegant design, som de fleste i padel centret vil misunde. Derfor en kæmpe anbefaling skal der derfor lyde til Head Graphene 360+ alpha Motion.

PRIS – 1.649 kr

Speed Motion 2023 er det ultimative valg for allround padel spilleren. Battet er til dig der søger en masse fart, samt god kontrol i sit spil. Med andre ord er Speed Motion 2023, et bat som vil give dig en overlegen spiloplevelse og en masse spilleglæde. Dertil er battet efter vores mening, et af de fedeste bats på markedet lige nu. Du får derfor hele pakken ved køb af dette lækre kvalitets padel bat.

PRIS – 1.049 kr

Ved køb af Head Flash Pro 2022, får du et allround padel bat med ekstra power! Det anerkendte Flash Pro er nemlig blevet opdateret i 2022. Battet er perfekt til dig, der har en alsidig spilstil, men ønsker ekstra power i dine slag. 2022 udgaven har et nyt og stort og optimeret sweetspot, hvilket gør det utrolig let at spille med. Ydermere får du et fedt design, til en pris hvor de fleste kan være med. Flash Pro 2022 udgaven, er derfor et rigtig godt køb!

PRIS – 1.140 kr

Head Zephyr Pro 2023 er det perfekte valg for den erfarne padel spiller med en alsidig spillestil. Med dette padel bat får du det bedste fra begge verdener – et stort sweetspot og en kraftfuld, men kontrolleret slagkraft. Dette skyldes bl.a. dets runde hovedform, hovedtunge balancepunkt, samt vægt på 365 gram, som giver den perfekte balance mellem manøvrevenlighed, komfort og power. Med den eksklusive Comfort Foam kerne, får du en suveræn vibrationsdæmpning og kraftoverførsel. Head Zephyr Pro 2023 Black/Blue er ikke kun imponerende med sin ydeevne, men også med dens materialer og teknologier. Graphene 360+ på overfladen sikrer en perfekt kombination af elasticitet og energioverførsel, mens Tailored Frame konstruktionen sikrer den bedste spil performance. Gør dig klar til at dominere banen med Head Zephyr Pro 2023 Black/Blue.

PRIS – 1.749 kr

Er du en erfaren padel spiller, og ser din egen spillestil som allround? Så er Heads Speed Pro X 2023 et fantastisk bud. Ved køb af dette bat,  vil du øge din hastighed i slagene, uden at gå på kompromis med kontrollen i dine slag. Battet kræver en god teknik, battet henvender sig derfor til den mere øvet / turneringsspilleren. Ved du derfor hvad du laver inde i padel buret, så er dette bat et fantastisk bud og et bat af meget høj kvalitet fra HEAD.

PRIS – 1.899 kr

Er du spillertypen som vil beskrive dig som en allround padel spiller? der især gør brug af spin i dine slag? Hvis du kan sætte kryds ud fra disse ting, er HEAD Delta Motion 2022, et rigtig godt valg som dit næste padel bat. Battet henvender sig til flere typer padel spiller – både herre og damer, samt niveauer fra motionist til øvet padel spillere. Du får utrolig meget padel bat for pengene, derfor et bat vi helt klart vil anbefale. 

PRIS – 680 kr

Med køb af dette junior padel bat fra Head, er du nu klar til at tage dit padel spil til et nyt niveau. Med en hovedtung balance og dråbeformet design, får du en blanding af power og kontrol, der vil forbedre din spilleevne. Battet vejer kun sølle 320g og er derfor utrolig let at håndtere! Er du derfor en ung padel spiller, der vil have det bedste junior head padel bat, så er dette løsningen for dig. Battet fås til en utrolig god pris, vi anbefaler derfor head speed junior 2023.

PRIS – 699 kr

Få ekstra fart på dine padel slag med Head battet – Flash 2023.
Battet er den ultimative padel løsning til øvede spillere, der søger en god balance mellem af power og kontrol. Battet lavet i slidstærke materialer, der sikre battet en lang levetid. Ydermere synes vi Head er sluppet aldeles heldigt fra battets design, vi personligt er helt vilde med. Alt dette får du får du for under 1000 kroner, vi synes derfor at Head Flash 2023, er et rigtig fornuftigt køb!Øverst på formularen.

Om HEAD Padel Bat

Det er svært at snakke om padel udstyr, uden at nævne HEAD! Dog startede virksomheden helt tilbage i 1947, og dengang produceret man ikke indenfor ketchersport! Head startede nemlig først ud som et brand indenfor skisporten, hvor de produceret en masse fedt skiudstyr. 

En af Heads forcer var at tænke innovativt ift. Ny teknologi indenfor skiudstyr. Head producere da også den dag i dag skiudstyr og er stadig en af de førende brands når det kommer til skiudstyr. i 60’erne valgte man at udvide forretningen, og begyndte derfor at satse på ketchersport – hvor især squash og tennis blev et fokuspunkt. 

Her blev de især omtalt for deres aluminiumsketcher, som gjorde dem til et af de førende brands indenfor branchen. Head har også den dag i dag nogle af de førende ketchere indenfor især Tennis, hvor brandet også sponsorere store spillere som Andy Murray og den velkendte Novak Djokovic. 

2010 blev året hvor HEAD gik ind i padel branchen, og ligesom med førnævnte sportsgrene. Skulle dette vise sig at være en aldeles god beslutning for brandet. HEAD havde deres viden indenfor squash og tennis, som padel siges at være en blandning af. 

Derfor fik brandet allerede indenfor kort tid, har HEAD formået at indgå store aftaler med store padel spillere som Miguel Lamperti, Sanyo Guitierrez, Fernando Belasteguin m.fl. Derfor er HEAD også en af de allerstørste spillere på markedet, når vi snakker padel udstyr på verdensplan. 

HEAD er da også hovedsponsor for det danske padel forbund, hvilket vil sige at deres bolde er officiel bold til de store turneringer i Danmark. Kort opsummeret får du ved køb af HEAD’s produkter en enorm stor kvalitet, som kan tage dit padel spil til det næste niveau. HEAD producere udstyr til alle niveauer, der er altså derfor noget til enhver smag.

Kombinér Head Padel Bat Med Andet Padel Udstyr

PRIS – 49 kr

Head Padel Pro bolden er den officielle padel bold fra DTF, også bedre under det danske padel forbund. Bolden er velegnet til padel spillere i alle niveauer, selv om den kan have en tendens til at være lidt mindre livlig. Et godt tip er at købe flere af disse bolde, da det kan give store besparelser – for eksempel 40 kr. ved køb af 12 Stk.

PRIS – 449 kr

Leder du efter en ny padel taske – så læs med her. Head Core Combi er en taske fra det kvalitetsmærket Head. Tasken er i lækkert design og præsenterer sig godt. Tasken har to store rum og et mindre, hvilket giver god plads til dit padel udstyr. Med køb af Head Core Combi får du altså meget taske for pengene, og en taske der kan holde mange år!