Padel Bolde Test

3 af de bedste padel bolde

Padelbattet.dk har lavet en oversigt over de bedste bolde på markedet pt. Dette med formål, at gøre din søgen lettere når du skal ud og købe padel bolde.  Alle bolde er testet og prøvet i et padelcenter og dette ligger til begrundelsen for vores top 10 liste – vi håber i finder den interessant. 

Bedst I Test - Padel Bolde (2023)

PRIS – 59 kr

Ved køb af disse padel bolde med et nyt carlsberg nordic design, får du den officielle padel bold der bruges i Lunar ligaen. Ydermere er den også godkendt af den Internationale Padel Federation, hvilket betyder, at den er velegnet til både store og små turneringer. Med et rør Head Padel Pro S får du altså en bold med en optimal og god hastighed. Filten er en anelse hårdere end den originale Padel Pro bold. Et rør indeholder 3 padel bolde, og fås lige nu til en konkurrencedygtig pris.

PRIS – 48 kr

På listens næste plads over de bedste padel bolde, finder vi Nox Pro Titanium. Boldene bliver benyttet som den officielle padel bold for Fédération Française de Tennis, hvilket må anses som et kæmpe kvalitetsstempel. Dertil kan egenskaber som hurtig bold og lang holdbarhed fremhæves for Nox Pro Titanium. Udover ovenstående kvaliteter, kan Nox Pro Titanium købes til en god pris på sølle 44 kroner.

PRIS – 45 kr

Ved køb af padel bolden Babolat Court Padel x3, får du verdensklasse bolde der bliver anvendt af de profesionelle padelspillere i hele verden. Court Padel x3 er nemlig den officielle APT padel tour bold. Dette vil sige at det er denne bold der bliver benyttet på APT Padel Tour – som er en stor international padel turnering for kun de bedste padel spillere. Selve bolden er hurtig og derfor også en bold til spilleren der søger maksimal udfordring i spillet. Er du derfor på udkig efter en padel bold, der kan give en masse fart til spillet – så er Babolat Court Padel x3 et forrygende valg!

PRIS – 45 kr

Udover den billigste pris på markedet indenfor padel bolde, skiller disse Trods en pris på sølle 39 kroner for et rør med tre bolde, får du stadig et par utrolige slidstærke bolde. ZERV Padel Master+ henvender sig til flere type spillere, indenfor flere niveauer. Dog er det en mere langsom bold med mindre fart, så bedst egnet for de mere nyere padel spillere. 

PRIS – 69 kr

Boldene fra RS er anvdelige for flere type spillere, uanset niveau.
Farten er dog i den mere langsomme grad ved køb af RS Padel Tour X. RS har også haft fokus på designet i både røret og selve boldene, hvor den orange farve spiller fedt sammen med det sorte. Boldene RS Padel Tour X er lavet i samarbejde med den professionelle svenske padelspiller Simon Vasquez, hvilket også siger lidt om boldenes kvalitet – som er helt i top. Boldene er utrolig slidstærke og et rigtig godt køb! 

PRIS – 59 kr

Er du typen der vægter miljøet højt og går ind for bæredygtighed, er Wilson padel X3 Speed, et perfekt valg som dine næste bolde. Wilson er et af de allerstørste brands indenfor padel, derfor har de følt at de har et stort ansvar og er derfor gået forrest med en miljøvenlig emballage til boldene. Udover dette fantastiske tiltag, er boldene som navnet indikere tillagt massere af fart. Wilson har med disse bolde ikke gået på kompromis og derfor får du også utrolig slidstærke bolde. 

PRIS – 46 kr

Bolden Head padel Pro er godkendt som den officielle bold fra DTF, bedre kendt som det danske padel forbund. Bolden har dens fordel i at den kan benyttes af alle type padel spillere uanset niveau, dertil skal det dog næves at Head Padel Pro er en af de mindre livlig af slagsen.
Et lille trick, er at ved køb af flere af disse rør, kan du opleve høj mængde rabat. Første besparelse kan opnås ved køb af 12 stk – 40 kr. 

PRIS – 40 kr

Hvis du leder efter gode bolde og billige bolde kan disse bolde fra Babolat fremhæves. Boldene får du ved køb af disse padel bolde 3x kvalitets bolde for under 50kr, hvilket må anses som værende billigt for så gode bolde. Derfor hvis man skal finde en negativ ting ved køb af disse rør, så er det at der ikke er meget mængderabat at hente. Dog helt klart et kig værd! 

 PRIS – 58 kr

Toppen af poppen indenfor padel bolde er Bullpadel Premium Gold, et rigtig godt bud på. Boldene har en utrolig lang levetid, og er derfor alle pengene værd, selvom boldene er i den dyre ende på markedet. 
Boldene har god fart, hvilket også gør at de er mest ideelle for de mere øvede padel spillere. Du vil ikke fortryde et køb af Premium gold, og du vil hurtigt opleve fede og livlige dueller i buret ved køb af disse bolde. 

PRIS – 59 kr

Drop Shot Padel bolden er en bold designet til at opretholde trykket i lang tid, hvilket gør den til et godt valg for spilleren der søger et holdbart valg. Dertil har boldene også en god mængde fart. Derfor er denne type bolde perfekt til spillere, der leder efter en holdbar mulighed med god fart.

PRIS – 79 kr

Med de rigtige bolde kan du opleve en helt ny verden af spænding og sjov i padel arenaen. Adidas præsenterer en højkvalitets padel bold fremstillet af lækre, letvægts materialer, der garanterer en fantastisk rebounce. Giv dig selv den ultimative oplevelse med nye, topmoderne padel bolde. Invester i kvalitet og oplev forskellen – det er så meget sjovere med gode padel bolde!

PRIS – 45 kr

Båstad Bollens Allcourt Tour Padel bolde er perfekt og velegnet til spillere på alle niveauer, fra motionist til den mere erfarende padel spiller. Bolden har en medium hastighed og kan prale af en perfekt balance mellem hastighed, boldkontrol og holdbarhed. Dens kerne er lavet af genbrugsgummi, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover er både bolden og dens emballage lavet af genbrugsmaterialer for at beskytte vores miljø. Derfor også en bold vi anbefaler her på sitet, for at være miljøbevist uden at gå på kompromis med kvaliteten inde i padel buret.  

Om padel bolde

Hvad er padel bolde?
Er du ligesom så mange andre også på jagt efter nye padel bolde, og i tvivl om forskellen på padel bolde og tennis bolde. Så giver vi dig her svaret, i form af en omfattende guide til padel tennis bolde. 

Valget af padel bold er nemlig ikke ligegyldigt ift. At få det allermest optimale ud af spillet på banen. Der er utrolig stor forskel på boldene og derfor er det også en god ide at have sat sig ind i de forskellige type bolde, hvis man spiller meget padeltennis. I artiklen her vil vi komme ind på forskellige typer bolde, fordele og ulemper samt alt fra mærker til prisen.

Padel bolde typer:
Ligheden er stor når der kigges på forskellen mellem en tennisbold og en padel bold. Der er dog væsentlige fordel, du hurtig vil ligge mærke til hvis du læser guiden her. Faktisk findes der flere ting ved padel bolden som gør den speciel og anderledes fra en tennisbold. Der findes eksempelvis både langsomme og hurtige padel tennis bolde, som guiden her vil uddybe nedenunder.

Langsomme padel bolde:

Fordele:
Er du en mere nyere padel spiller, kan du med stor fordel begynde at spille med langsomme padel bolde. Grunden til dette kan eksempelvis ses i at spillet går langsommere, så den mere nye spiller har mere tid og på den måde vil opleve længere dueller i spillet. 

Du har mere tid mellem dine slag, hvilket også giver dig tid til at fokusere optimalt i dit næste slag. Kigger du derfor på padel tennis bolde, som nybegynder eller letøvet, så er de mere langsomme bolde et godt valg.

Ulemper:
De langsomme bolde er optimale for de letøvet og nybegynderen, hvor der er god tid til at præcisere sine skud og fokusere på at ramme bolden godt. Er du dog en padel spiller med flere kampe i buret, anbefales det ikke at tage en langsom bold. Du vil ikke på samme måde blive presset i duellerne på samme måde, som ved en hurtig bold. 

Derfor er du den mere erfarende spiller, som kigger efter padel bolde så anbefales det ikke at købe de langsomme bolde.

Hurtige padel bolde:

Fordele:
Hvis du tager hurtig bold, vil du opleve at bolden har et højere tryk. På den måde vil du også hurtigt opleve at spillet på banen vil være i højere fart, hvis du benytter en hurtig bold. 

Derfor anbefales sådan en bold også til spilleren som spillere mere regelmæssigt og er afsted i buret flere gange om måneden. Udover mere bounce til bolden og et hurtigere spil, skal du ift. En hurtig bold være opmærksom på boldens holdbarhed. Her findes mange forskellige muligheder, og derfor et godt råd at kigge efter når du leder efter en hurtigere bold.

Ulemper:
Når du benytter de hurtigere bolde, vil du oftest opleve at trykket i bolden er højt. Dette vil også medføre et spil i højere fart, med større bounce og slag du ikke kan forudsige på forhånd hvor ryger hen. 

Derfor er niveauet ikke til dette, grundet eksempelvis kontrol og padel teknik, så skal du ikke vælge en hurtigere padel bold. Derfor er boldene som før nævnt også for de mere erfarende spillere, derfor skal man også være forberedt på en lidt højere pris end ved de langsomme bolde. Gå dog ikke på kompromis bare på grund af prisen.

Padel vs Tennisbolde
Kigges der på den største forskel på en tennis bold og en padel tennis bold, vil du hurtigt opleve at en tennis bold hopper mere rundt i padel arenaen end en padel bold gør. Fart, bounce og uforudsete dueller er derfor ting du vil opleve hvis du spiller padel med en tennis bold. 

Derfor anbefales det at kigge nærmere på padel tennis bolde, hvis du vil have det optimale ud af spillet når du er i buret.

Pris:
Priserne variere fra 38kr som er det billigste Padelbattet har kunne finde for tre bolde, hvor de dyreste fra bullpadel koster 69kr. Det anbefales dog ikke kun at kigge på prisen når du er ude og investere i nyt padel udstyr, men at bolde og dit niveau går hånd i hånd. 

På den måde vil du få mere ud af spillet i buret og forhåbentlig ikke fortryde du eksempelvis betalte 20-30kr mere for et sæt bolde.

Padel bolde på padel banen

Padel bolde mærker

Babolat:
Leder du efter lidt hurtigere bolde kan du eksempelvis kigge efter babolats bolde. Her har de fx boldene babolat padel tour x3, som der som navnet indikere bliver brugt på padel touren. Derfor et par kvalitets bolde, som babolat også er garant for indenfor det meste ketcher sport. 

Er du ude efter lidt billigere bolde kan du med fordel også kigge efter Babolats padel x3, fine bolde til prisen hvor du er sikret god holdbarhed og en gennemsnitlig hastighed.

Adidas:
Er du ude efter kvalitets bolde med lang holdbarhed, kan du også kigge på Adidas hvor de især har modellen adidas sped RX som kan fremhæves. Boldene tilføjer speed til spillet i buret, og er samtidig lavet i lækre materialer der gerne skulle medføre at boldene har en lang levetid. Klart en anbefaling hver.


Nox:
Lang holdbarhed, kvalitet og hurtige er blot nogle af de ord man kan sætte på Nox bolde. Hvor især deres NOX pro titanium bolde kan fremhæves. Disse bolde bliver brugt på konkurrerende niveau og er kun designet til padel brug. Tages prisen i betragtning må nox pro titanium derfor være boldene du overvejer, når du skal investere i padel bolde næste gang.


Head:
Hos det danske padel forbund er den officielle padel bold HEAD padel 3X. Boldene her er lidt langsommere end de førnævnte bolde i artiklen. Så er du ude efter en langsommere bold, med mindre tryk – så er head padel 3x et rigtig godt bud.

Zerv:
Er du ny i spillet og smider lidt flere bolde væk end gennemsnittet, er Zerv’s padel master bolde et rigtig godt bud. Boldene er lavet specielt designet kun til at spille padel med dem, og stadig til en pris hvor vi alle kan være med og nogle af de billigste på markedet. 

Vil du gerne skille dig ud i padel centeret, kan du med fordel også kigge på Zerv’s fede padel victory bolde, der fås i hvid med rød skrift. Boldene er igen ned i et prisleje hvor alle kan være med på de 38 kr. 

Bullpadel:
Er du den mere øvet spiller, som måske er afsted i buret flere gange om ugen. Så er det bolde fra Bullpadel du skal have. Boldene er af allerhøjeste kvalitet, den har god fart samtidig med at dens rebound er regulært. 

Du vil også hurtigt opleve at trykket på bolden vil falde langsommere, end du er vant til da dette er noget Bullpadel har haft fokus på med bolden her. Derfor er Bullpadel premium gold helt klart et køb værd, til spilleren der ikke vil gå på kompromis med gode bolde.

Flere padel bolde

Kombinér Padel Bolde Med Andet Udstyr

PRIS – 1.979 kr

Vibora Liquid King Cobra er et padel bat til dig der leder efter et topkvalitets padel bat. Battet er inkorporeret med de nyeste og bedste teknologier på padel markedet. Ydermere er battet i et top lækkert design, som de fleste kun vil misunde. Liquid King Cobra er et bat for den mere øvet padel spiller, der ønsker mere power i sine slag! Battet ligger i den høje ende rent prismæssigt, men er alle pengene værd!

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål - Padel Bolde

Hvilke Padel Bolde Er De Bedste?

Hvilke padel bolde der er bedst, afhænger af hvad du søger i padel spillet. Derfor er det forskelligt fra person til person hvilken padel bold der er den bedste. Klik ind og læs om de forskellige type padel bolde. 

Hvilket Padel Mærke Har De Bedste Padel Bolde? 

Der er mange forskellige padel bolde mærker, som hver især producere padel bolde med forskellige formål. Klik ind og læs om diverse padel bolde. 

Padel Bolde vs Tennis Bolde?

Der er flere forskelle i mellem padel bolde og tennisbolde. Dette er alt fra tryk til springkraft. Vi forklare alle disse forskelligheder i vores artikel. Klik ind og læs mere.