Bedste Padel Grip

Mand lægger padel grip

Der kan være flere gode grunde til at købe et godt padel greb. Vi har i vores artikel beskrevet fordele samt forslag til de bedste padel gribs på markedet. Padel grips hjælper med et bedre greb om dit padel bat, så gå
ikke på kompromis!

Padel Grip - Bedst I Test (2023)

PRIS – 849 kr

Hvis du allerede har investeret penge i det rigtige padel bat, bør du heller ikke gå på kompromis med et godt padel grip. Et godt greb om dit bat, sikre dig en bedre føling på bolden. Dette skyldes bl.a. at et grip har en svedabsorberende effekt som gør du holder bedre om battet. Det er altså derfor ikke her du skal spare! Vi anbefaler derfor at investere i » Wilson Pro Super pakken 50 top kvalitets padel grips til en fordelagtig pris. Samtidig med at du sikre dig, ikke at løbe tør lige foreløbig. Et rigtig godt køb, hvor du får utrolig meget ’value for money’.

PRIS – 179 kr

Ved køb af dette grip får du et blødt og elastisk kvalitetsgrip, der let former sig til din hånd. På den måde får du en fantastisk kontrol følelse i dine slag. Ydermere hjælper dette grip dig også med at reducere overbelastningsskader i eksempelvis skulder, albue og skulder som er skader der ofte ses i padel verden. Pris og kvalitet går jo som oftest hånd i hånd. Vil du derfor ikke gå på kompromis, og er du på udkig efter allerhøjeste kvalitet, så skal du købe dette grip!

PRIS – 25 kr

På listens næste levende billede har vi Head Xtremesoft grip 3-pak.
Her får du 3 greb for sølle 25 kroner. Grebene har fordele i at de er svedabsorberende, på den måde har du altid en lækker følelse ved brug af disse grips på dit bat. Grebene fås i flere forskellige farver. 

Pris – 69 kr 

Ved køb af denne Padel overgrip 3-pak box fra varlion, får du ikke blot et billigt padel grip til dit bat. Du får et blødt kvalitets Padel greb, der giver dig et utrolig komfortabelt greb om dit bat. Ydermere sikre dette kvalitets grip dig også et bedre greb om battet, da grippet er svedabsoberende. Ved du at du kommer til at skifte mange grips i fremtiden, eller er flere der vil slå jer sammen for at spare penge.
Så er dette et fantastisk godt bud!

PRIS – 249 kr

Vil du gerne opnå et højere niveau med dit padel spil, er et godt greb vigtigt. Et godt greb sikre en bedre kontrol i dine slag, og at din hånd ikke glider. En ekstra ting du kan gøre, er derfor at købe det nyeste skud på stammen – nemlig 4on TotalGrip Spray. Produktet er utrolig nemt at bruge! Spray’en bruges ved at spraye direkte på dit greb. Ikke spray for meget til at starte med, men put på indtil du føler at sprayen har den nødvendige effekt. Ved brug af produktet vil du hurtigt opleve et bedre greb på dit bat!

PRIS – 89 kr 

Også det velkendte brand, Adidas. Har givet deres bud på et lækkert padel grip. Her får du et kvalitets grip, der hjælper med at holde håndfladerne svedfrie og som giver dig en bedre føling om dit padel bat. Ved køb af pakken får du 3 stk grip’s i klassiske farver. Adidas overgrip er lidt dyre end de andre grips på markedet, dog får du også en rigtig god kvalitet!

PRIS – 75 kr

Ved køb af YouPadel Overgrip Lyseblå 3-Pak får du et padel grip som ligger i den helt billige ende rent prismæssigt. Dette betyder dog ikke at du går ned på grebets holdbarhed. YouPadel Overgrip optimere på bedre svedabsobering og klæbrighed til battet. Et rigtig godt køb til pengene! Fås også i flere farver.

PRIS – 59 kr

Er du på udkig efter et grip, der kan hjælpe dig til at få et bedre greb på dit padel bat, så er ZERV Ultimate Padel Grip et rigtig godt køb. Kvaliteten er helt i top, det samme er prisen. Grippet fås i flere forskellige farver i en 3 pak. Kort opsummeret – et af de allerbedste grips til prisen, er vores vurdering på Padelbattet.dk

PRIS – 549 kr

Køber du ofte grips og kommer du også til at købe flere i fremtiden?
Så er Yonex Super Grip 30 pak lige det du leder efter. Ved køb af denne pakke kommer du ikke til at mangle grips foreløbig, samtidig med at du også opnår en væsentlig rabat. Diverse grips fås i mange forskellige farver. Du kan derfor helt selv vælge, hvilke farve grip der passer bedst til dit padel bat. 

 

PRIS – 149 kr

Det sidste grip på listen er ShockOut Dual Pro Padel grip. Ved køb af dette grip, får du et sort og et hvidt overgrip. Dette grip er meget blødt og ligger utrolig godt i hånden. Grippet er produceret med innovative teknologier, som gør at det dæmper vibrationerne. Derudover er grippet svedabsorberende, og vil på den måde holde dine hænder tørrer under enhver padel kamp.

Hvorfor bruge grip til padel?

Hvorfor så bruge padel grip, spørger du måske dig selv? Et padelgrip er en form for tape, der vikles om grebet på padelbattet. Og nej! Det er ikke kun fordi det ser federe ud. Der findes faktisk flere årsager, dog vælger størstedelen et grip fordi det giver dig en bedre følelse om dit padel bat. 

Ydermere kan du med fordel købe et grip, hvor du eksempelvis ville opleve – svedabsorberende, stødabsorberende fordele. Derfor er et grip nærmest et must-have, hvis du vil føre dit padel spil til nye niveauer. Grips fås i mange forskellige farver og typer, derfor er det en god ide ikke at gå på kompromis.

Der er derfor flere fordele ved at bruge et padel grip på dit padel bat:

  1. Bedre kontrol: Et godt padel grip giver spilleren en bedre kontrol over slagene og gør det nemmere at placere bolden præcist hvor man ønsker. 

  2. Bedre greb: Et padel grip giver spilleren et bedre greb på ketcheren, selv i vådt vejr eller når hænderne sveder.

  3. Bedre sikkerhed: En padel grip kan hjælpe med at forhindre at ketcheren glider ud af hånden, når man spiller aggressive slag.

Alt i alt kan et padel grip hjælpe med at forbedre spillerens præstation og komfort, og er derfor en værdifuld investering for enhver padel spiller, som man ikke bør gå på kompromis med.  

Padel grip brands

L

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål - Padel Grip

Hvilket Padel Grip Er Det Bedste? 

Hvilket padel grip der er det bedste til dit padel bat, afhænger meget af individuelle præferencer. Vi har derfor lavet en guide samt top 10 over de bedste padel greb på markedet lige nu. Klik ind og læs mere