Padel Sko Test

Kvinde iført padel sko

Padelbattet.dk har lavet en guide til hvordan du sikre dig de bedste padel sko i 2023.
 Denne liste består af en bedst i test liste på 10 padel sko til både herre og damer vi anbefaler.
Læs mere nedenfor.

Bedst I Test - Kvinder (2023)

PRIS – 524 kr

Ved køb af Head Sprint Team 3.0 får du en fantastisk padel sko af højeste kvalitet. Skoen er utrolig let, og anses værende en letvægtssko indenfor padel. Derfor er dette en sko for spilleren, der gerne vil gøre brug af sin gode bevægelighed på banen. Dertil har skoen sine forcer i en utrolig lækker komfort og at skoen er produceret i utrolig lækre materialer, der sikre en lang levetid.

PRIS – 699 kr

Med Babolat Sensa får du en padel sko som kunderne er yderst tilfredse med. Udover det elegante og stilrene design, får du også en høj kvalitets padel tennis sko, hvor der er lagt tid og kræfter i at optimere grebet i banen. Derfor er skoen inkorporeret med en nyudviklet gummi i ydersålen, der gerne skulle sikre at du står bedre på banen inde i buret. Ydermere har hælen på skoen en fantastisk stødabsorbering, der kan beskytte dig imod skader i knæ og fødder.
Et rigtig godt køb til prisen!

PRIS – 479 kr

Adidas CourtJam Bounce er næste levende billede på padelbattets liste over de bedste padel sko. Skoene fås i et stilrent design, dertil er disse padel tennis sko åndbare samtidig med at de også er spækket med nogle af de fedeste teknologier indenfor padel sko.
Her kan ting som utrolig lette materialer nævnes, der gør at du let kan bevæge dig i skoene. Derudover også en stødabsorberende sål, der gør det rart for slutbrugeren at bruge. 

PRIS – 999 kr

Skoen Asics Gel-Resolution 9 har en pris i den høje ende. Vil du dog ikke gå på kompromis med dit padel udstyr? så er Gel-Resolution modellen klart et kig værd. Udover et fedt design, med fede farver.
Får du også flere af de nyeste teknologier indenfor støddæmpning, affjedring samt en utrolig behagelig komfort. Et utrolig godt køb, hvis du ikke går på kompromis. 

PRIS – 359 kr

Leder du efter en mere klassisk og neutral padel sko, så er Babolat Pulsion AC et rigtig fint valg. Enkelt og flot design, samtidig med at du får holdbare sko, der er utrolig nemme at vedligeholde. Derfor stor anbefaling herfra til skoene fra Babolat – lige nu står skoene til under 400 kroner og må derfor anses som værende et rigtig godt køb! 

PRIS – 419 kr

Vil du opnå en fordel på padel banen? I så fald kan du dette med FZ Forza’s nye letvægts padel sko! Skoen er designet i Danmark, dertil får du dig ikke kun en solid og stærk sko, men også en ekstra fart i dine bevægelser. Forza er kendt for deres komfort, så du kan spille længe uden at dine fødder bliver trætte og ømme. Med en lys, blå farve skiller du dig ud på banen, og med en solid støtte og godt greb, kan du nu undgå skader. Prøv FZ Forza’s sko til padel tennis i dag og mærk forskellen!

PRIS – 1.148 kr

Køb  Lacoste AG-LT 21 Ultra Clay og opnå mere selvtillid og ekstra komfort. Lacoste’s clay dame er en ideel sko designet til padel. Skoen er produceret med  åndbarhed takket være mesh og Helix-Weave overdelen, dertil er skoen inkorporeret med Lightweight Pebax struktur for at øge holdbarhed og pasform. En termoplastisk stabilisator løber langs foden for optimal stabilitet, mens Goodyear ydersålen sikrer en skridsikkerhed i en klasse for sig. Derfor en sko med de aller bedste teknologier og en padel sko i verdensklasse. 

Pris – 454 kr

Skoen Asics Padel Pro 5 er en padel sko med mange kompetencer.
Lad ikke skoens elegante udseende narre dig – Med en blanding af Asics Gel-teknologi og en EVA mellemsål, vil du opleve en ultimativ stødabsorbering og komfort under selv de mest intense padel kampe. Den åndbare mesh-overflade sikrer, at dine fødder har den støtte og beskyttelse, de har brug for. Prøv Asics Padel Pro 5 i dag og få den fulde padel pakke.

PRIS – 349 kr

Skoene Adidas GameCourt 2 har sine kvaliteter i at de er komfortable at have på, samtidig med at de er utrolig holdbare. Skoene fra Adidas er inkorporeret med en ydersål som kaldes Adiwear, denne teknologi resulterer i at slutforbrugeren får en god stødabsorbering. Et utrolig godt køb – hvor prisen er under 500 kroner, hvilket giver dig utrolig meget ’value for money’.

PRIS – 549 kr

Denne padel tennis sko for kvinder, er fra det verdens kendte sportsbrand Nike. Ligesom med alt andet sport, får du et par sko af høj kvalitet. Nike har med produceringen af Vapor lite, haft deres fokus i designet og affjedringen i skoen. Sidstnævnte vil sige at du får en unik padel sko ift. stødabsorbering, samtidig med at du nok får en af markedets allerfedeste padel tennis sko. Alt dette får du til en rigtig fint pris – med andre ord et skide godt køb! 

Mand iført padel sko

Bedst I Test - Herrer (2023)

PRIS – 849 kr

Padel skoene Bullpadel Hack Hybrid Fly, giver et super godt greb på banen. Udover at de er super behagelige at have på, er de samtidig utrolig lette og produceret i et fedt design, med fede farver. Prisen er i den høje ende, men du får utrolig meget for pengene, samtidig med at du ser smart ud i padel arenaen. 

PRIS – 839 kr

Head har ved produceringen af Sprint Pro 3.5, haft fokus på at lave en let padel sko, der samtidig er skridsikker så du ikke glider på de mere krævende baner. Skoene er i et utrolig fedt design, særligt ideel for de mindre farveglade personer. Skoene er åndbare og utrolig behagelige at have på til padel brug. 

PRIS – 1.149 kr

Asics har med produceringen af Gel-Resolution 8, lavet en padel sko af allerhøjeste kvalitet. Skoene har en utrolig dejlig pasform, de er stødabsorberende der forbygger skader i knæ og ankler også er de i et fedt design. Skoene fås i flere farver, så er du til andre farver kan dette også lade sig gøre. Et utrolig godt køb, hvis du ikke vil gå ned på kvalitet!

PRIS – 639 kr

Billig, utrolig holdbare og skridsikre. Dette er blot nogle af de ting du får ved køb af Babolat Pulsion Clay. Som først nævnt, er prisen utrolig billig og derfor er dette et rigtig godt køb af padel sko. Skoene hjælper dig med ikke at skøjte rundt på banen, når der er lagt nyt sand. Derudover er de utrolig stødabsorberende, der sikre dig at du undgår skader! 

PRIS – 839 kr

Samme udstyr som padel legenden Fernando Belasteguín. Dette får du ved køb af denne Wilson Bela Pro premium sko! Designet er lavet i samarbejde med Bela selv, derfor oser disse sko af klasse og kvalitet. Skoen er produceret i ultra letvægt, med Sensifeel 2.0 mesh overdel for bedre åndbarhed, følelse og komfort. Indersålen er støbt med Ortholite EVA-skum for sublim støddæmpning og lang holdbarhed. Spil som en professionel med Wilson Bela Pro i dag.

PRIS – 799 kr

Vil du gerne føle dig komfortabel og miljøbevidst – i så fald skal du kigge på Adidas Barricade skoene! Med en overdel fremstillet af mindst 50% genanvendte materialer, er du med til at reducere på miljøet. Dette er dog ikke den eneste kvalitet! Skoene er udstyret med bounce-støddæmpning i hælen, for at øge komforten og fleksibiliteten under landing. Ydermere er der et Intuitivt snøresystem sørger for, at skoene former sig efter din fod, når du strammer snørebåndene. Spil med god stil og samvittighed med Adidas Barricade skoene!

Pris – 749 kr

Osaka Ido MK1 er den ultimative padel sko for dig der søg en let og åndbar padel sko, der kombinerer komfort og stabilitet.
Snøre-systemet, omfavner at foden sikrer dig den bedste følelse og sikkerhed. Dertil er skoen inkorporeret med – Multi Directional Cleats i sålen, som giver et optimalt greb på padel banen. En rigtig god padel sko, fra et rigtig fedt padel brand.

PRIS – 959 kr

Mizono har med Wave Exceed tour 5, lavet en utrolig fed padel sko af allerhøjeste kvalitet! Skoen for den hurtige padelspiller, der gerne vil have hjælp i form af en utrolig let padel tennis sko til at afgøre duellerne oppe ved nettet. Skoene er utrolig dejlige at have på, og er lavet med en stødabsorberende hæl. Med andre ord – et sindssyg godt køb! 

PRIS – 399 kr

Søger du padel sko der sikre dig et solidt greb på banen, også når der er kommet nyt sand på banen. Så er Bullpadel Beker Perf 21 Blanco, et rigtig godt bud på dine næste sko til padel tennis. Skoene fås lige nu til en utrolig lækker pris på 749 kroner, og er helt klart et kig værd. Skoene er utrolig behagelige at have på, og iført materialer der sikre at dine fødder kan ånde i skoen. 

PRIS – 569 kr

Leder du efter en letvægts padel sko, og derfor på udkig efter padelskoens svar på de gamle Nike Superfly som Cristiano Ronaldo benyttede i hans storhedstid. Så er det Wilson Kaos Swift, som du skal tage et ekstra godt kig på. Padel skoen fra Wilson er for spilleren der foretrækker de bedste betingelser, når det kommer til hans hurtige fodarbejde og retningsskifte. Udover at have sine kvaliteter i sin lethed, har Wilson Kaos Swift også sine fordele i at skoene er inkorporeret med ekstra ankel beskyttelse, gode mellemsåle der sikre en bedre stødabsorbering. Alt i alt et utrolig godt køb!

mand iført bedste padel sko

Kombinér Padel sko med andet udstyr

PRIS – 79 kr

Spiller du meget padel og vil du derfor føre din padel performance til et højere niveau? Så skal du have fat i et par sokker med grip. Udviklingen af sokker med grip, er gået stærkt de seneste år og derfor benyttes disse behagelige sportssokker også af stortset alle sportsudøvere nu om dage. 


Især indenfor tennis og padel ses brugen af sokker med grip utrolig meget. Sokker med grip optimere grebet mellem ens fod og fodtøj, hvilket især er vigtigt i eksempelvis padel og tennis hvor du utrolig tit laver hurtige vendinger. Kort fortalt står du altså bedre fast i dine indendørssko, ved køb af et par sokker med grip. 

 

Samtidig vil du også opleve bedre komfort, mindske vabler, blå storetånegle m.m. Sokker med grip er med andre ord et must have hvis du spiller meget padel tennis. Sokkerne fås i mange forskellige farvevarianter – Hvid, sort, blå, grøn, rød osv. Kort afrundet – et MUST HAVE køb til den øvet padel spiller! 

Kendte Padel sko mærker

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål - Padel Sko

Hvad er en padel sko?

Der er flere ting som definere en padel sko. En padel tennis sko kan hjælpe dig med at rykke flere niveauer.
Vi beskriver i artiklen hvilke fordele du kan få ved køb af et par padel sko. Klik ind og læs mere.

Forskellen på tennis sko og padel sko?

Der er flere forskelle mellem de to. Eksempelvis er en padel sko lettere end en typisk tennis sko. Dette er der flere grunde til, som vi prøver at forklare i vores artikel, klik ind og læs mere.