Bedste Bullpadel Padel Bat

Mand med Bullpadel padel bat

Bullpadel er et innovativt og fremadskuende padel brand, der har sat sig som mål at revolutionere den populære sport – padel. Brandet har fokus på høj kvalitet og nytænkende teknologi og tilbyder derfor et bredt udvalg af padel udstyr der passer til alle padel niveauer. 

Vi har testet diverse Bullpadel padel bat og kåret vores bud på de bedste. Læs med nedenfor.

Bullpadel Padel Bat - Bedst I Test (2023)

PRIS – 799 kr

Ved køb af battet Bullpadel Axym woman 2022, får du et fantastisk bat, henvendt specielt til de kvindelige padel spillere. Battet er på sølle 350g og betegnes derfor som et letvægtsbat. Er du derfor en allround padel spiller, der ønsker et bat du kan vokse til flere niveauer med så er Axym Woman et rigtig fint bud. Battet er lavet i lækkert carbon materiale, du får altså derfor et bat der er slidsstærkt og som kan holde til meget. Et godt bat, et fedt design, til en god pris!

PRIS – 1.099 kr

Bullpadel Ionic Power 2022 er som navnet indikerer et power padel bat, der efter vores vurdering er at finde på listen over de bedste power bats på markedet. Er du derfor en mere rutineret spiller, og betegner dig selv som en øvet padel spiller – så er Ionic Power et rigtig godt bud. Battet er af høj kvalitet, og derfor vil du også opleve en lang levetid for battet. Dertil er vi vilde med designet i fede farver.

PRIS – 1.580 kr

Kan du nikke genkendende til spillestillen – Kontrollerende og defensiv. Med andre ord foretrækker du at spille det sikre spil og har på den måde ikke noget problem med at duellerne til tider bliver lange. Så er Vertex 03 CTR 23 et glimrende bud på dit næste padel bat til samlingen. Battet har også dens forcer i maksimalt spin, hvor overfladen er inkorporeret med teknologien Top spin, der er en ru overflade, som sikrer fantastisk boldføling. Battet ligger i den dyre ende rent prismæssigt, men du får også hvad du betaler for. Battet er utrolig lækkert og let at benytte for flere typeniveauer af padel spillere.

PRIS – 786 kr

Ved køb af Bullpadel BP10 Evo 22 får du et rundt padel bat i et super fedt design. Bullpadel BP10 evo 22 henvender sig til allround padel spilleren, som søger et godt bat til en pris hvor de fleste kan være med. Battet er utrolig nemt at spille med og benyttes oftest af letøvet padelspillere, der gerne vil have et bat de kan vokse til højere niveauer med. Med andre ord et rigtig godt køb til prisen!

PRIS – 1.580 kr

Ved køb af dette padel bat, får du en af de allermest populære power padel bats produceret af Bullpadel. Battet er et diamantformet bat, som er til padel spilleren som anses værende en aggressiv spilletype. Battet er flere steder nævnt som et af de allerbedste powerfulde bats på markedet, og derfor et kig værd hvis du ikke vil gå ned på kvalitet. Bullpadel Hack 03 23, henvender sig til den mere letøvet / øvet padelspiller med flere timers padel bag sig. En klar anbefaling til spilleren der ikke vil gå på kompromis med kvalitetten.

Pris – 733 Kr

Ved køb af Bullpadel Indiga W 23 får du et eminet kontrol padel bat, tilegnet nybegynderen / letøvet padel spiller. Med en vægt p kun 350g får du et bat der både er let og nemt at håndtere. Gør dig klar til at dominere banen med den 100% carbon tube, der giver en kombination af fart og kontrol. Battet er i et elegant design, med farver der supplere hinanden godt. Derfor er vores opfordring herfra –  Køb nu og oplev succes på padel banen.

PRIS – 1.580 kr

Bullpadel Hack 03 CTR 23 er et padel bat der henvender sig til den øvet padel spiller. Battet er af rund hovedform og er et lækkert kontrol bat med dertilhørende god power. Battet er af høj kvalitet, hvilket vil sige du får et bat der er aldeles modstandsdygtig. Med andre ord et fantastisk padel bat fra allerhøjeste hylde kvalitetsmæssigt. Et bat som alle der søger et kontrol bat, burde have i sine overvejelser når de leder på markedet.

PRIS – 1.655 kr

Dette bat er et af de bedste padel bat til kvinder, designet af padelstjernen Gemma Triay. Det er det perfekte valg for den kvalitetsbevidste og erfarne padelspiller, der søger den ideelle balance mellem power og kontrol. Battet er designet til den erfarne kvindelige padel spiller med en alsidig spillestil. Battet har en elastisk overflade og en vægt på mellem 345 og 360 gram. Bullpadel har også brugt kun de bedste materialer og teknologier i fremstillingen af dette bat. Alt i alt får du et af markedets aller bedste bat, hvis du gerne vil give de ekstra penge.

PRIS – 399 kr

Forøg din spilleevne med dette topmoderne padel bat, specielt designet til den mere øvede junior spiller. Med et diamantformet hoved får du en imponerende power boost, uden at miste kontrollen. Balancen ligger perfekt i midten af battet, så du får både fart og præcision i dine slag. Dette bat er lavet af holdbare materialer, så du kan nyde de bedste spilleegenskaber i mange år fremover. Giv dig selv den ultimative fordel på banen med dette smarte og stilfulde padel bat.

Pris – 499 Kr

Lad mig præsentere det ideele padel bat til den unge pige padel spiller. Battet som vi anser som  det ultimative allround våben, som giver både power og kontrol. Med en ultra let vægt på kun sølle 280 gram er battet let at håndtere og perfekt til juniorspillere. Overfladen er produceret af glasfiber, hvilket giver en forbedret boldføling og øget kontrol. Kernen er lavet af blødere skum, kaldet Evalastic der er ideel til junior spillere. Samlet set får du altså et fedt letvægts padel bat, der vil hjælpe den unge spiller med at tage deres spil til det næste niveau med en fantastisk boldføling. Køb nu før det er for sent! 

Om Bullpadel Padel Bat

Et af de allerstørste Padel brands i de to Padel lande – Spanien og Argentina er bullpadel. Bullpadel er et spansk Padel brand stiftet tilbage i 1995. Deres vision med deres produkter er at skabe de bedste produkter på markedet, til den allerhøjeste Padel elite! 

Det ‘nye’ bullpadel er dog ikke så gammel igen, brandet blev nemlig opkøbt i 2005 af firmaet Aguirre & Cía. Firmaet er ellers mest kendt for at sælge jagtudstyr, men ledte i 2005 efter et brand der solgte den netop gigavoksende sport, padel. 

Aguirre & Cía havde spottet den populære Padel trend i Spanien og dens enorme potentiale i resten af verden og følte derfor at Bullpadel ville passe perfekt ind i deres firma der også satset på sportsudstyr. 

Af denne grund valgte man også i forbindelse med opkøbet, at ændre bullpadel’s logo fra en Bull terrier til det logo vi kender Bullpadel for i dag. Et af de store helt kvalitetsstempler for et Padel brand, er selvfølgelig hvilke pro spillere der benytter sig af battet. Her har Bullpadel en lang række spillere. 

Her kan store spillere som eksempelvis: Paquito Navarro, Maxi Sánchez – samt dygtige kvindelige pro spillere som: Cata Tenorio og Victoria Iglesias. Kort opsummeret – vælger du udstyr fra Bullpadel, vil du ikke blive skuffet. Det gør de helt store Padel i hvert fald ikke.

Kombinér Bullpadel Padel Bat Med Andet Udstyr

PRIS – 59 kr

Denne Padel bold fra bullpadel er blandt de bedste på markedet, og er den bold, der anvendes af de fleste spanske padel spillere. Den er velegnet til både træning og konkurrence. I starten kan man mærke en lille forskel i boldens performance mellem træning og konkurrence, men det justerer sig hurtigt. Desuden er bolden utrolig holdbar, du vil derfor opleve en lange leve tid ved køb af Bullpadel Premium Pro bolde.

PRIS – 179 kr

Dette padel grip er lavet af blødt og elastisk kvalitet, der let tilpasser sig din hånd. Dette giver dig en utrolig følelse af kontrol i dine padel slag. Det hjælper også med at mindske risikoen for overbelastningsskader i eksempelvis skuldre, albuer og håndled, som ofte kan ses i padel verdenen. Pris og kvalitet hænger ofte sammen. Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, og ønsker det bedste padel grip, så er dette det rigtige valg for dig!

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål - Bullpadel Padel Bat

Hvad koster et Bullpadel padel bat?

Bullpadel padel bat priser variere meget. Hvad et bullpadel padel bat koster – kommer derfor an på battets kvalitet. De bullpadel bat vi anbefaler på padelbattet ligger i prisskalaen 400 kroner til lige under 3.000 kroner. Læs mere i artiklen.

Hvilket Bullpadel padel bat er det bedste?

Hvilket bat fra brandet bullpadel der er det bedste, afhænger af flere aspekter. Bare fordi et bat er dyrt, behøves det nemlig ikke være det bedste padel bat for dig. Læs mere i artiklen.