Dunlop Padel Bat Test

Flere Dunlop Padel bat

Dunlop Padel Bat - Bedst I Test (2023)

PRIS – 2.249 kr

Er du derimod en powerspiller på udkig efter et af de bedste power padel bats på markedet. Så er Aero-Star Pro et bedre valg til din spillestil fremfor Galactica Control. Et kæmpe kvalitetsstempel for padel battet, er at Aero-Star Pro bliver benyttet af verdensklasse padel spilleren Ramiro Moyano. Af den baggrund kommer det nok ikke bag på nogen, at battet er inkorporeret med de nyeste teknologier og de bedste kvalitetsmaterialer på markedet. Eksempelvis Ultra Gryp, der sikre dig markant spin potentiale i dine slag. Dertil er modellen her fra Dunlop selvfølgelig også produceret med japanese carbon, der sikre dig et bat der ikke skal skiftes foreløbigt.

PRIS – 1.180 kr

Ved køb af Dunlop Galactica, vil du komme til at benytte samme padel bat som Juani Mieres på World padel touren. Battet er et padel bat i verdenseliten produceret af de bedste materialer og med de nyeste teknologier indenfor padel eliten. Dunlop Galactica er for spilleren der søger ultimativ power i sine slag, men som også er i kategorien den mere erfarne / øvet padel spiller. Kvalitet og pris går hånd i hånd, derfor ligger prisen også i den høje ende ved køb af Dunlop Galactica. Du får dog hvad du betaler – et fantastisk power bat i høj kvalitet!

PRIS – 1.249 kr

Leder du efter et forrygende kontrol padel bat, så er Dunlops Bat – Galactica Control et rigtig godt bud på dit næste padel bat. Battet har et forstørret rundt hovedform der giver en eminent kontrol i dine slag. Battets rammekonstruktion er produceret med den fineste japanese carbon, der sikre den bedste stabilitet der gerne skulle sikre en utrolig lang levetid for battet. Dertil er Galactica Control påført Extra grip. Extra Grip er en af de nye teknologier indenfor padel, der gerne skulle give ekstra spin og boldføling i dine slag ved hjælp fra den ru overflade på battet. Er du derfor på udkig efter et fantastisk control bat, til en pris hvor du får utrolig meget for pengene. Så Er Dunlop Galactica Control padel battet du skal have fingrene i!

PRIS – 1.025 kr

Lækker padel bat fra Dunlop? Dette er hvad du får at Galactica Pro. Battet er af høj kvalitets materialer, produceret i Premium 12K Carbon Battet er hybridformet der giver dig en enorm mængde kraft i dine slag, uden at du mister kontrollen. Battet har en vægt omkring 370 gram og en høj balance, hvilket gør det perfekt til den mere erfarne padel spiller. Ydermere er battet inkorporeret med en ru overflade, der gerne skulle optimere spin mulighederne.

PRIS – 1.275 kr

En vurdering på 4,5 ud af 5 på 17 bedømmelser på det danske site padelshoppen. Dette siger vist alt om dette fantastiske padel bat. Et allround padel bat der er utrolig let at benytte. Battet er ligesom tidligere nævnte bats på listen, af høj kvalitet. Eksempelvis er rammekonstruktionen produceret med det anerkendte Japanese Carbon. Der gerne skulle sikre at battet er stærkere og mere slidsstærkt. Battet er en light udgave som navnet også henviser til, dette betyder dog ikke at battet ikke er et godt køb som bedømmelserne også viser. Derimod får du et rigtig godt bat til en billigere pris en de førnævnte bat.

PRIS – 299 kr

Er du på udkig efter et utrolig billigt padel bat? men hvor du stadig har bedre kontrol i dine slag, end du vil have i prøvebattene ude i diverse padelcentre. Så er Dunlop Rapid Control 2.0 et suverænt bud på dit næste padel bat. Battet er inkorporeret med et stort sweetspot, hvilket gerne skulle give bedre kontrol og boldføling med bolden. Battet leveres med dertilhørende cover, hvilket gør at du får utrolig meget for pengene. Kort opsummeret – Et rigtig godt køb til pengene.

Om Dunlop Padel

Dunlop er et firma med en stor passion for den fremadstormende sport padel. De er gået ind i sporten med en vision om at spille forbedre og dele og spillet. Spillet der tilhører os alle ifølge Dunlop. 

Dunlop Vil gerne henvende sig til alle type spillere uanset niveau og hvor meget de spiller. Alle skal have mulighed for at spille med deres stilrene design, samt deres innovative teknologier. 

Dunlop går til spillet med målsætningen om at kunne hjælpe så mange padel spillere som overhovedet muligt, og hjælpe til at gøre hver kamp de en god oplevelse for deres forbrugere. Dunlop har overbevisningen om at der ikke er noget slutmål. 

Padel er et spil med en uendelig række af trinvise forbedringer vi skal igennem som spillere. De prøver derfor hele tiden at forbedre på letheden i battet, at gøre battet stærkere, hurtigere m.m.

Virksomhedens historie startede tilbage for 130 år tilbage. Her startede virksomheden med at producere dæk til alverdens racerløb – der har gjort Dunlop til et anerkendt firma indenfor gummiproduktionen. Netop deres store viden om gummien, har haft sine fordele ved indtrædelsen på andre markeder indenfor sport. 

Hvor sportseventyret startede indenfor Golf og Tennisbolde hvor især sidstnævnte gav Dunlop stor succes. Allerede korttid efter lanceringen af deres tennisbolde, valgte Dunlop at producere deres allerførste tennisketcher. 

Derfra har Dunlop ikke set sig tilbage indenfor tennis verden, og har nu siden 1930’erne domineret tennissporten. I 2022 er Dunlop repræsenteret indenfor de fleste ketcher sportsgrene, hvor også padel sporten har fanget deres interesse. Her har brandet også fået succes, hvor store World Tour spillere som Juani Mieres og Ramiro Moyano blandt andet gør brug af deres fantastiske produkter og padel bats. 

Kendetegnende ved deres bat er deres brug af den populære japanese carbon. Dertil er flere af deres top bats inkorporeret med de nyeste teknologier, der sikrer en høj kvalitet i battene. 

Dunlop producere alt fra padel bat, bolde og padel tasker. Dunlop er kommet for at blive indenfor padel verdenen, derfor er vores klare anbefaling at kigge nærmere på deres udstyr når du handler næste gang!

Kvinde med et Dunlop Padel Bat