Kelme Padel Bat

Kelme padel bat er et spansk brand der er kendetegnende ved at være et bat af høj kvalitet til gode priser. Battet kan benyttes for både førstegangs spilleren og den professionelle padel spiller. Battene er lavet af de bedste materialer og er gode all-round bats for både kontrol og power. Læs nedenunder om kelme padel bat, hvor vi har valgt at fremhæve nogen af brandets bedste kvalitets bat, samt dem med fede designs.- især Kelme Olimpica er hver at fremhæve da battet har Carbon 18K, hvilket vil sige at det har 18000 kuldfibre. Vi har valgt at fremhæve de tre bedste ting ved hvert bat, så du bedst kan vælge det Kelme bat som passer til din nuværende spillestil. Du kan også med fordel læse vores bedste padel bat side

Gul baggrund Kelme padel bat

BEDST I TEST (2021) - Kelme Padel Bat

PRIS – 1.193 kr

På listens førsteplads over de bedste Kelme padel bats, vinder vi modellen Kelme Falcon. Battet Kelme Falcon er et kvalitets bat med rund hovedform, som er  produceret i 100% carbon. Du vil derfor hurtigt opleve et slidsstærkt padel bat. Battet er ikke ideel for begyndere, og derfor bedst egnet for de øvet spillere, der søger et bat der kan hjælpe med god kontrol. Kelme Falcon er dog et allround bat, til den øvede padelspiller som søger lidt af de hele i sit padel spil. Søger du derfor et klasse bat, i et utrolig fedt design, til fornuftige penge – Så er battet Kelme Falcon et rigtig fint valg. 

PRIS – 2.400 kr

På listens andenplads finder vi et bat fra det spanske brand Kelme. Battet Kelme Olimpica er af lækker kvalitet, og lavet i 18K carbon, hvilket vil sige at battet består af 18.000 kulfibrer. Battet er interessant for de mere øvede spillere, der forstår at gøre brug af den mere rug overflade, der gør det nemt at give bolden ekstra spin. Derfor kan du tjekke disse ovenstående ting af – er Kelme Olimpica helt klart et ekstra kig værd.

PRIS – 1.199 kr

Udover at du får et bat i et rigtig fedt og lidt anderledes design, får du også en masse andre kvaliteter ved køb af battet Kelme Shark. Her kan styrker som eksempelvis god kontrol, slidstærk og letvægts padel bat nævnes. Derfor søger du et bat der kan hjælpe dig med at vinde duellerne helt oppe ved nettet, samtidig med at du ikke vil gå på kompromis med kontrollen i dine dueller. Så er Kelme Shark et fantastisk godt valg!