Cartri Padel Bat - Test (2023)

Cartri padel bat er et spansk brand, der producerer deres padel bat i Spanien. Cartri er en producent der producerer padel bats af aller højeste kvalitet. Et eksempel på brandets kvalitet kan ses i at José Solano fra World Padel Touren benytter sig af brandets top moderne padel bats. 

Deres kollektioner er fyldt med kvalitets bat, men går heller ikke på kompromis med det fede design. Dette kan især ses i deres model – Cartri volcano, der er et bat af aller højeste kvalitet, til den som formår at bruge battet rigtigt. Derudover har vi fremhævet andre fede Cartri padel bat, hvor vi har valgt at fremhæve de tre fedeste ting ved hvert bat. Du kan også med fordel læse vores Bedste padel bat side.

Mand med Cartri padel bat

Cartri Padel Bat - Bedst I Test

PRIS – 1.900 kr

Vil du ikke gå på kompromis med noget, når du kigger på padel bat.
Så er battet Cartri Volcano absolut et bat du bør overveje. Battet er håndlavet og produceret i padel landet Spanien, af høj kvalitets materialer. Udover de allerede nævnte ting, får du kvaliteter som – utrolig lang holdbarhed, power og et elegant design. Har du derfor pengene og gerne vil have noget af det ypperste indenfor padel bat.
Så køb Cartri Volcano 2!

PRIS – 1.100 kr

Kan du lide farver og er du på udkig efter et godt padel bat som letøvet spiller? Så er Cartri Galaxy 3 battet du skal have med ind i padel arenaen. Battet er ideelt for de letøvet / øvet spillere, der ønsker bedre kontrol i diverse padel slag. Cartri er garant for ekstremt høj kvalitet, dette kan derfor oftest også ses i deres priser. Galaxy 3 er dog et bat i den lidt billigere ende, og derfor et padel bat hvor du får meget value for money. 

PRIS – 1.350 kr

Er du begyndt at se forbedringer i dit padel spil, og vil du af den grund også gerne investere lidt ekstra i noget udstyr du ved virker? Så er Armour evelution et kanon køb. Battet er beregnet for de øvet spillere, der ønsker et kvalitets bat som de kan have i længere tid. Derudover får du også et fedt bat, med flere forskellige farver – så der også bliver lagt mærke til dig i buret når du vinder duel efter duel. 

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål - Cartri Padel

Hvilket Cartri Padel Bat Er Det Bedste?

Hvilket Cartri padel bat der er det bedste, afhænger af flere forskellige ting. Dette kan være ting som hovedform, vægt, spillestil m.m. Læs mere i artiklen.