PADELBANER SJÆLLAND

Flere Padelbaner Sjælland

Padelbattet har lavet en liste over diverse steder du kan spille padel på sjælland. Formålet med dette er at gøre det lettere for jer at finde jeres lokale padelcenter, og forhåbentlig få flere til at spille dette fantastiske spil.

Padel Tennis københavn

Især København er kommet med på padel trenden, der er lavet nye centre i byen og endnu flere er på vej.
Vi har derfor lavet en oversigt nedenunder så du nemt kan finde et sted at spille padel tennis København.

Padel Udenfor København

Padelbane mål:

De standardiserede mål for en padelbane er 10×20 – 10 meter bred og 20 meter lang, med en anbefalings højde på minimum 8 meter til loftet. Nettene placeres i midten af banen og skal have en højde på 1,07 meter i midten og 0,92 meter i siderne. Derudover er der også singlebanerne. Her er målene 6×20 – 6 meter i bredden og 20 meter i længden. 

Padelbane Pris? 

Det er vanskeligt at give et specifikt svar på, hvad det koster at leje en padel bane. Dette er nemlig alt afhængig af hvor du er i landet. Eller om du overhovedet befinder dig i Danmark. Fælles for mange af centrene i Danmark er dog, de fleste kører med en low-time og en peak time. 

Dette betyder at det OFTEST er billigere at spille padel tennis indtil kl. 15:00, hvorfor at man går ind i peak time hvor prisen vil stige. Uanset hvilken løsning man vælger, skal man dog være opmærksom på at padel ikke er nogen billig sportsgren og at det derfor vil koste dig penge at spille.
Padel Tennis Bane Pris – Til eksempel koster en tid hos MatchPadel, der har centre i hele landet: 

140 DKK før kl. 15:00 
300 DKK efter kl. 15:00

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor kan jeg spille padel tennis i København? 

Der er flere steder at spille københavn i København og omegn. Vi har i vores artikel lavet en liste over steder at spille i København. 

Hvad Koster Det At Spille Padel Tennis?

Det er vanskeligt at give et specifikt svar på, hvad det koster at leje en padel bane. Dette er nemlig afhængig af flere ting. Dette er eksempelvis ting som – Hvad tid på dagen du spiller? eller hvor du spiller? Vi svare på disse ting i vores artikel. Læs mere!