Babolat Padel Bat

Babolat Padel Bat - Bedst I Test (2023)

PRIS – 1.799 kr

Babolat Air Viper APT er et padel bat fra det kendte brand Babolat. Battet er et letvægts padel bat med en anderledes form, der gør det let at håndtere og giver en god kontrol over slagene. Battet henvender sig til til spilleren der søger ekstra power i deres slag. Battets overflade er inkorporeret med 3D spin+. Dette er en teknologi der giver bedre præcision og kontrol og bedre mulighed for spin. Derfor alt i alt, et fantastisk godt bud på hvis du søger et let, kontrolleret og kraftfuldt padel bat.

PRIS – 1.795 kr

På listens næste placering finder vi babolat counter viper APT.
Counter viper APT er et rigtig godt bat, hvis du er typen som foretrækker det defensive spil. Ligesom ved air viper, er battets overflade lavet i en rug overflade, hvilket øger spin i dine returneringer. 
Det skal dog siges at battet er mest ideelt for den øvet padel spiller, og derfor ville jeg ikke anbefale nybegynder dette bat. Battet er utrolig slidstærkt, og et bat af allerhøjeste kaliber. 

PRIS – 599 kr

Er du begyndt at spille padel tennis og kan nu slet ikke få nok? Så kig med her → for så er Babolat Storm battet du måske leder efter. Padel battet henvender sig i hvert fald til motionisten, der søger et bat der er let at spille med. Battet har en vægt på sølle 345 g, hvilket vil sige at battet gør sig i kategorien – letvægts padel bat. Babolat Storm er lige nu nedsat til 699, hvilket gør det til et rigtig godt køb! Anbefalingen herfra lyder derfor – Køb hvis du kan krydse ovenstående felter af på din checkliste.

PRIS – 1.999 kr

Ringer der en klokke, hvis jeg siger Juan Lebrón? Dette bat er udviklet i samarbejde med World tour spilleren og henvender sig til den aggressive spilletype, der søger en masse power. Battet er i den dyre prisklasse, dog får du også hvad du betaler for. En masse kvalitetsmaterialer og teknologier, der gerne skulle give dig de bedste muligheder inde i padel arenaen. Eksempelvis er battet inkorporeret med – 3D spin+ og vibrasorb System 2. Et fantastisk bat, hvis du ikke vil gå på kompromis.

PRIS – 1.799 kr

Ligesom ved Conter Viper og Air Viper, får du ved køb af den nye Technical Viper 2023 et padel bat produceret af Babolat fra aller højeste hylde. Technical Viper er et padel bat hvor du får ekstremt meget power, dog uden at gå på kompromis med kontrollen i dine slag. Battet er let at benytte, og henvender sig derfor både til motionisten samt den mere øvet padel spiller. Ligesom ved Air Viper og Counter Viper, får du samme overfladeform hvilket betyder du får optimal spin i dine slag, der kan hjælpe dig med at vinde duellerne helt oppe ved nettet. 

PRIS – 699 kr

På listens næste placering finder vi Babolat Reflex 2023. Reflex 2023 er et fantastisk godt bat, hvis du er begynder eller en letøvet padel spiller. Battet leveres med et lækkert design, og fås til en rigtig god pris.
Battet har en fint balance mellem kontrol og power og er derfor et rigtig godt førstegangs køb, til en ligeså god pris. Stor anbefaling hvis du er en begynder / letøvet padel spiller.

PRIS – 999 kr

Er du kvinde og på jagt efter et nyt førstegangs bat, og som led i din udvikling på udkig efter noget der kan optimere dit padel spil. Så er Babolat defiance et rigtig godt bat. Battet er rigtig godt til prisen, og derfor også at finde på listen. Sweetspottet ligger i midten af battet, hvilket er ideelt for den nye padel spiller.

PRIS – 599 kr

Babolat Contact Core Padel Bat er et godt valg for padel spillere på flere typer niveauer. Battet har en rund hovedform og et stort sweetspot, hvilket gør det rigtig nemt at spille med. Battet er især velegnet til de nyere padelspillere, der har brug for et bat, der er nemt at bruge til en god pris. Battet vejer 345 gram og har en jævn balance, hvilket vil sige at vægten er jævnt fordelt over hele battet, hvilket giver dig god kontrol. Battet er også velegnet til børn, på grund af battes lave vægt og store sweetspot, hvilket gør det utrolig nemt at spille med.

PRIS – 699 kr

Leder du efter et godt førstegangs padel bat, så lad os introducer Babolat Tempest 2023. Dette bat er det perfekte valg for den nye spiller, der søger et allround bat til at forlænge dueller på banen.
Med din kontrollerende spilstil, vil dette bat hjælpe dig med at forbedre dit spil og tage det til nye højder, uanset om du er nybegynder, let øvet eller motionist. Tag et skridt op af padel ranglisten med Babolat Tempest 2023 i din hånd!

PRIS – 399 kr

Er du junior spiller og leder efter et padel bat der egner sig til spillere under 12 år, så skal du læse med her. Battet – Babolat Viper Junior er produceret med et bredere sweetspot, og er et padel bat der hjælper dig med en masse power i dine slag. Vægten i battet er på sølle 300 gram, hvilket er noget under det normale på de omkring 350-375 gram. Dette er blandt andet en af de ting Babolat har arbejdet med, ift. at lave et padel bat der henvender sig til junior spillere.

Om Babolat Padel Bat

Et af de helt store brands indenfor padel er brandet Babolat. Her har brandet specialiseret sig i at lave høj kvalitets padel bats, til priser hvor vi alle kan være med. Deres bats sælges i hele verden og er et. Af de mest popiære brands indenfor padel eliten. Det er dog ikke kun eliten der kan nyde glæde af Babolats høje kvalitets padel bats. 

Babolat producerer nemlig bats til alle niveauer og stilarter. Selve brandet er et fransk mærke, der blev stiftet tilbage i 1875 i den franske by Lyon. Babolat har ikke kun sine styrker indenfor Padel, da brandet også er et af de førende brands indenfor kvalitets almindelig tennis. Vi finder her på Padelbattet.dk Babolats produkter enorm spændene og derfor er Babolat også repræsenterede på vores anbefalingslister indenfor det meste padel udstyr.

Kombinér Babolat Padel Bat Med Andet Udstyr

PRIS – 49 kr

Med købet af Babolat Court Padel x3 Padel Ball får du bolde i verdensklasse, der bruges af professionelle padelspillere over hele verden. Court Padel x3 er den officielle APT padel turneringsbold, hvilket betyder, at den bruges på APT Padel Touren – en stor international padelturnering for top padelspillere. Bolden i sig selv er hurtig, hvilket gør den til et godt valg for spillere, der søger en maksimal udfordring i deres spil. Hvis du leder efter en padel bold, der kan bringe en masse fart til dit spil, så er Babolat Court Padel x3 et fremragende valg. Du kan finde andre gode padel bolde på vores side her. 

PRIS – 75 kr

Babolat Pro Tour Padel Grip er et overgreb indenfor den absolutte padel elite. Derfor har grippet også dens kvaliteter i at det giver en masse komfort og et lækker touch grebet på battet. Denne 3-pak kan fås i flere forskellige farver, derfor kan du selv vælge hvilken farve der passer bedst til dit bat. Et godt valg hvor også størstedelen af brugerne har givet grippet fem stjerner. interesseret i at læse mere om padel grips, kan du læse det her.

PRIS – 629 kr

Ikke alene er denne Babolat Padel sko ekstremt funktionel, skoenes design er også iøjnefaldende. Skoene har mange stilfulde detaljer og produceret i et slidstærkt design, takket være dens ekstra stærke ydersål udviklet med dæk- og gummiekspert Michelin. Dette giver et ekstra godt greb på banen. Babolat Movea er en elsket sko blandt de bedste spillere og kan derfor også findes på World Padel Touren.
Et rigtig godt køb til prisen! – Vil du læse mere om padel sko, kan du læse det her.

Exit mobile version