VOLT Padel Bat Test (2023)

Flere Volt padel bat

Leder du efter et godt padel bat?
Det portugisiske padel brand VOLT producerer top kvalitets padel bat i lækre design. Kollektionen har noget til alle typer padel spillere. 
Vi har testet og kåret de bedste bats på markedet. Læs mere nedenfor. 
Du kan også med fordel læse vores artikel over de bedste padel bat.

VOLT Padel Bat - Bedst I Test

PRIS – 1.549 kr

VOLT 700 er et ideelt bat, til dig der søger et rigtig godt padel bat til prisen. Hvis du ligesom os er vild med kvaliteten i VOLT’s padel bat, så skal du især læse med her. Portugisiske VOLT går med sloganet Top rackets slash unique design. Begge ting må siges at kunne krydses af ved VOLT’s 700 padel model. Battet er for spillere der efterhånden har fået godt styr på deres spil, men stadig er et stykke fra de bedste nede i padelcenteret.

PRIS – 1.339 kr

Leder du efter et padel der er mest ideelt til den let øvet / nybegynder? Så er VOLT 500 et rigtig godt bud på dit nye bat. Battet er let at benytte, samtidig med at der også har været et stort fokus fra VOLT’s side på at lave et top lækkert design. Sammenlignet med VOLT’s andre bats, er VOLT 500 billigere, og generelt får du meget for pengene. Derfor en stor anbefaling til nyere padel spillere, som søger deres først padel bat.

PRIS – 1.699 kr

VOLT Har opbygget et system, så vi alle kan være med. Jo højere et tal, jo bedre er battet, jo mere skal du betale, og jo bedre en spiller skal du være for at få det maksimale ud af battet. Battet VOLT 800 er derfor et af VOLT’s topmodeller! Dette kan da også mærkes i battets kvalitet, hvor især holdbarheden og evnen til at optimere padel spillerens kontrol bør fremhæves. Grundet det høje tal på 800, bør battet benyttes af øvet spillere.

Om VOLT Padel

Ved køb af et VOLT padel bat sikrer du dig topkvalitets padel bat i et unikt design. Volt padel er et premium padel brand, der opstod i 2016 med målet om at lave topkvalitets padel udstyr i unikke designs. Som også flere i padel verden allerede fået øjnene op for. 

Brandet er drevet af at arbejde med forskning, udvikling og kvalitetsforbedring – så de sikre den aller højeste kvalitet til deres kunder. Lige nu bliver Volt padel solgt i + 40 lande på tværs af 5 kontinenter. Produkterne bliver dog sendt afsted fra firmaets hovedkontor i Portugal. Tag et ekstra kig på VOLT du vil ikke fortryde!

Kvinde med Volt Padel Bat

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål - Volt Padel

Hvilket Volt padel bat er det bedste?

Ved Volt padel serie, er det utrolig let at vide hvilke modeller der er topmodeller og hvilke der er for de lidt nyere spiller. Jo højere tallet er, jo bedre er battet. Vi synes her på siden at du får mest for pengene i Volt 700 – læs mere.